vyrezlé paraboly tlumených světel.....
vyrezlé paraboly tlumených světel.....
rozvíjím diskuzi na toto téma-ceny nových-tipy,typy výrobců...
Helly jsou dobry sracky mel jsem obe paraboly vypalene a to jsem tam mel normalne 55W zarajzny.Pivson píše:Zrovna to řeším, ale mám E34 a plast paraboly Hella
Adekvátní náhrada z druhovýroby je DEPO
TYC, DJ AUTO a ještě další jsou sr....
Nejlepší kvalita BOSCH a pak Hella
Kdyz jine lampy, tak asi nejlepsi je schrastit naky starsi BOSCH a pak mate vystarano .
¨pkot píše:Tak to je snad kazdemu jasny, ja jsem to myslel dat ty xenony do dobrych Bosch parabol .Akmall píše:Kdyz mas vypaleny paraboly nebo slepe cocky.....tak ti ani xenonove vybojky nepomuzou!
Tak to je pak jina. Nebo vymenit i paraboly s cockami jako soucast bixenonu. A je to nove vse.

Hlavne to nestrikat stribrnym sprejem.....to je pak k placi

EX E30 M20 2.0 chrom, E30 M50 2.0 plast, E36 M50 2.0 coupe
E39 530D Touring
E39 530D Touring
S tim sprejem narazis jako na coAkmall píše:¨pkot píše:Tak to je snad kazdemu jasny, ja jsem to myslel dat ty xenony do dobrych Bosch parabol .Akmall píše:Kdyz mas vypaleny paraboly nebo slepe cocky.....tak ti ani xenonove vybojky nepomuzou!
Tak to je pak jina. Nebo vymenit i paraboly s cockami jako soucast bixenonu. A je to nove vse.![]()
Hlavne to nestrikat stribrnym sprejem.....to je pak k placi

Ja uz jsem si sehnal jinou parabolu , tak ze mam ted obe strany 100%

Zapomel jsem ze to stim sprejem si byl typkot píše:S tim sprejem narazis jako na coAkmall píše:¨pkot píše: Tak to je snad kazdemu jasny, ja jsem to myslel dat ty xenony do dobrych Bosch parabol .
Tak to je pak jina. Nebo vymenit i paraboly s cockami jako soucast bixenonu. A je to nove vse.![]()
Hlavne to nestrikat stribrnym sprejem.....to je pak k placi![]()
![]()
Ja uz jsem si sehnal jinou parabolu , tak ze mam ted obe strany 100%

Narazka to ovsem nebyla, hledal bych v tom spise varovani pro vsechny ostatni

EX E30 M20 2.0 chrom, E30 M50 2.0 plast, E36 M50 2.0 coupe
E39 530D Touring
E39 530D Touring
O.K pro vsechny ostatni , sprej nekupujte mam ho doma daruji . PrahaAkmall píše:Zapomel jsem ze to stim sprejem si byl typkot píše:S tim sprejem narazis jako na coAkmall píše:¨
Hlavne to nestrikat stribrnym sprejem.....to je pak k placi![]()
![]()
Ja uz jsem si sehnal jinou parabolu , tak ze mam ted obe strany 100%![]()
Narazka to ovsem nebyla, hledal bych v tom spise varovani pro vsechny ostatni

opravna -> www.svetlomety.cz
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Koukal jsem na to a chtej za to docela dardu .DC píše:opravna -> www.svetlomety.cz
Tak kdyz rikate ze sprej nebrat, tak ne no
Chtel jsem si zahrat na McGyvera a zkusit opravit vyrezle chromacke svetla s pomuckama znacky - co dum dal.
Ale nez zabit dalsi den s nulovym vysledkem, tak sem si teda koupil komplet jiny svetla
BTW: musi existovat nejaky sprej, nater, folie na opravu svetel. Proste neco, cim to delaji v tech www.svetlomety.cz. Stalo by za to to zjistit, protoze zazraky podle fotek umej to je pravda, ale zaroven je taky pravda, ze jsou nehorazne drahy.
BTW2: nebo to vzit postaru, jako na petrolejkach, obalit paraboly alobalem

Ale nez zabit dalsi den s nulovym vysledkem, tak sem si teda koupil komplet jiny svetla

BTW: musi existovat nejaky sprej, nater, folie na opravu svetel. Proste neco, cim to delaji v tech www.svetlomety.cz. Stalo by za to to zjistit, protoze zazraky podle fotek umej to je pravda, ale zaroven je taky pravda, ze jsou nehorazne drahy.
BTW2: nebo to vzit postaru, jako na petrolejkach, obalit paraboly alobalem

BMW - uzijte si to 
----------------------------------------------------
ex e30 325e
ex e30 318is R.I.P.
e36 320i mit Vanos

----------------------------------------------------
ex e30 325e
ex e30 318is R.I.P.
e36 320i mit Vanos

-
Sprej neexistuje.MT píše: BTW: musi existovat nejaky sprej, nater, folie na opravu svetel. Proste neco, cim to delaji v tech www.svetlomety.cz. Stalo by za to to zjistit, protoze zazraky podle fotek umej to je pravda, ale zaroven je taky pravda, ze jsou nehorazne drahy.
Dokonale očistit, pomědit, poniklovat, pochromovat.
Jinak nelze.