316i and LPG
316i and LPG
zdravim, mam dotaz, nechal sem si namontovat do vozu bmw, 316i system lpg, BRC, fungující tak že vždy startuji na benzin a pokud přidám plyn tak se to automaticky přepne na plyn.
Dotaz zní, jelikož mi odešlo benzinové čerpadlo, proč po přepnutí na plyn benzinové čerpadlo stále běží, podle mého to tlačí zbytečně benzín do okruhu kterej je uzavřenej kuli plynu, a tudíž je možné že čerpadlo odejde.
jestli se mylim prosim opravte me....
Dotaz zní, jelikož mi odešlo benzinové čerpadlo, proč po přepnutí na plyn benzinové čerpadlo stále běží, podle mého to tlačí zbytečně benzín do okruhu kterej je uzavřenej kuli plynu, a tudíž je možné že čerpadlo odejde.
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
U vstřikování při použití LPG systému je žádoucí aby benzínová pumpa běžela i při provozu na plyn zvlášť u vstřikování plynu. Není dobré aby palivový systém byl bez paliva zvlášť při dlouhodobém provozu na plyn.
Pokud ti tedy běží pumpa i při provozu na LPG je to správně, koneckonců je na to pumpa stavěná a pokud odešla stalo by se tak i při provozu na benzín a není tedy důvod k panice.
Pokud ti tedy běží pumpa i při provozu na LPG je to správně, koneckonců je na to pumpa stavěná a pokud odešla stalo by se tak i při provozu na benzín a není tedy důvod k panice.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
Re: 316i and LPG
je to daň z plynu. pumpy odcházi, váhy taky, a občas těsnění pod hlávkou. plyn patří pod hrnce na sporákuwaxik píše:zdravim, mam dotaz, nechal sem si namontovat do vozu bmw, 316i system lpg, BRC, fungující tak že vždy startuji na benzin a pokud přidám plyn tak se to automaticky přepne na plyn.
Rudolf
- speedfred
- Kontaktovat uživatele:
Rudolf píše:je to daň z plynu. pumpy odcházi, váhy taky, a občas těsnění pod hlávkou. plyn patří pod hrnce na sporákuwaxik píše:zdravim, mam dotaz, nechal sem si namontovat do vozu bmw, 316i system lpg, BRC, fungující tak že vždy startuji na benzin a pokud přidám plyn tak se to automaticky přepne na plyn.
vcelku to ujde
- speedfred
- Kontaktovat uživatele:
pokial mas vsetko v poriadku,tak by ti nic nemalo odist.ja som na tom najazdil vela,vela km a no problemRudolf píše:je to daň z plynu. pumpy odcházi, váhy taky, a občas těsnění pod hlávkou. plyn patří pod hrnce na sporákuwaxik píše:zdravim, mam dotaz, nechal sem si namontovat do vozu bmw, 316i system lpg, BRC, fungující tak že vždy startuji na benzin a pokud přidám plyn tak se to automaticky přepne na plyn.
vcelku to ujde
Jen doplnim co spravne napsal hanis. Jedes na benzin,dojde benzin,motor zdechne,pumpa stoji,dobre. Avsak, riziko tu je v tom,pri prepnuti na plyn dojde benzin,nebo mas malo benzinu,zastavis sikmo, nechas bezet motor na plyn , v obou pripadech pumpa stale bezi na prazdno , nechladi ji protekajici benzin a je v p...... Ochrana je jednoducha,staci mit dost benzinu, nejmin rezervu.
ok dik
kazdopadne plyn je v poho, najezdil sem uz 30000 kilaku a todle je prvni zavada... pravda ze uz delsi dobu cerpadlo hucelo (nicmene to novy z e36 taky huci tak nevim jestli to nema bejt uplne tichy)...
ps: muj poznatek... jezdim s BMW na plyn do ciziny... natankujuli plyn v nemecku nebo belgii takmam tak o 1l-2l mensi spotrebu... nez kdyz v Cechach tankuju tak nevim ...
kazdopadne dik za rady
ps: muj poznatek... jezdim s BMW na plyn do ciziny... natankujuli plyn v nemecku nebo belgii takmam tak o 1l-2l mensi spotrebu... nez kdyz v Cechach tankuju tak nevim ...
kazdopadne dik za rady
lpg
Na 316i M40 sem na LPG najel 150 000km a ted další kiláky s tím najíždí žena a auto pořád šlape.Ale já sem si tam nechal dát tenkrát relátko aby to čerpadlo když je to zapnuté na lpg netlačilo a odpojilo se.Ale jinak je to normál že tlačí pořád 
Hlavně bys měl mít asi taky dost benzínu v nádrži aby mělo co tlačit

Hlavně bys měl mít asi taky dost benzínu v nádrži aby mělo co tlačit

čerpadlo
Mám taky M40 v plynu a musím řict že jsem maximálně spokojen,najedu tak 1000km za týden a v benzínu by to bylo tragický.Každopádně to čerpadlo má běhat i když jedeš na plyn,jedením z důvodů je potřeba natlakováného benzínu když to třeba za jízdy přepneš zpátky na benal a určitě neni dobré mít suché trubky,všude odejdou těsnění a máš potom spoustu starostí dát to do kupy.
V LPG je síla