jak na koberec?
jak na koberec?
potrebuju poradit.budu vyndavat koberec na podlaze ze ctyr dvirka ale nevim jak na to.sedacky budu vyndavat vsechny,tunel uz mam taky celej sundanej ale zda se mi ze to nejde vyndat bez toho aniz bych ten koberec nekde treba neroztrhl.je ten koberec jeste pridelanej nekde ve predu nebo je proste jenom polozenej na podlaze?asi ho musim zacit od zadu zvedat nahoru a posunovat do zadu abych ho ve predu vyndal z pod palubky je to tak?no a jestli jo tak jak ho mam dostat z auta?zednima dverma asi nepujde a zadni okno kvuli tomu vyndavat nebudu(no mozna jo).napiste mi nekdo nejakej postup a kudy ho je nejlepsi dostat ven.dik
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Čaues, koberec je ještě nacpanej pod ochranejma lištama prahů(dají se buď vynat ty lišty, nebo ho opatrně vytáhnout). Dál musíš rozpojit pedál plynu, má na horním konce zezadu čep a je na něm pojistnej kroužek (ségrovka). Potom bejvá koberec přišroubovanej někde za pedálem brzdy(velká černá plastová podložka a uprostřed šroub s drážkou pro křížovej šoubovák. Pak ještě drží úplně na horním okraji pod palubkou pod takovou ohnutou tyčí od plynu, tam ho můžeš rozříznout, je to jednodušší. A pak už jenom tahat dozadu. Docela drží pod topením. Musíš zabrat. Až ho vytáhneš z podpalubky, tak ho v pohodě vytáhneš zadníma dveřma.
Tah hodně zdaru, snad jsem na nic nezapoměl.

Tah hodně zdaru, snad jsem na nic nezapoměl.

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

Nestraš ho zase tolik, jde to, já dostal ven už 3 a všechno ostatní bylo v autě.paveld píše:jo, ja ho vyndaval a byl to docela porod... vzhledem k tomu ze auto rozebiram tak sem vyndal palubovku, pak uz to celkem slo, ale bez ni... jestli ti to pujde tak ses dobrej

E30 340ic V8 6q- EX

Jo vytrhnul jsem to i se sedačkama.Martinfly píše: i sedacky?![]()

E30 340ic V8 6q- EX

neni, čekalsem že to bude makačka jako prase ale šlo to celkem lehce, za 2 minutky sem to tam měl a nepotřebuješ ani moc síly (tahal sem to taky za boky u topení, necpal sem to tam jenom)vlada320 píše:a zpatky ho nacpat zase pod tu palubku je uz tesi co?ty listy uz tam stejne nemam.
dočasný konec BMW 

zaber a posouvej je dozadu, maj v sobě drážku, ze začátku se jim moc nehcepaveld píše:jak jste pls vyndavaly ty listy co drzi okraje koberce nad prahy? drzi tam jak pribity a nemuzu vyzkoumat za co a jak. jednou uz jsem koberec vyndaval a akorat vim ze jsem ty listy vsechny rozlamal, protoze mi o ne neslo. ted musi zustat OK!dik.
dočasný konec BMW 

Jsou tam takovy zaskoky jak u tapeciru ve dveri, jen jsou o neco tvrdsi a tim padem pevnejsi. Jde to hur a stane se, ze nejakej zlomis, ale dat to dolu jde. Daval jsem to pryc, kdyz jsem tahal kabely k zesilovaci. Musis zabrat a moc se toho nebat...paveld píše:nemas nahodou namysli spis kryty prahu co jsou jakoby venku? ty na drazce jsou ale ja myslim ty co drzi koberec a tesnici gumu u dveri, ani se nehnou...dik.
Ex E30 320i ´87 -> next E2(8,1?)...