vrtane kotuce
vrtane kotuce
Mam taky sialeny napad. teraz som musel kupovat nove brzdove platnicky dozadu. Mam cuduj sa svete vzadu kotucove brzdy. su uz take vybehane, proste neni su pekne hladke. Chcem ich dat tatkovi na sustruhu prerovnat. To je vsetko ok. No k tomu napadu napadlo ma ze keby si ich presne orysujem tak by som ich aj navrtal ako tie sportove co sa predavaju. myslim ze by som to vpohode doma na stojanovej vrtacke zvladol. No moja otazka, teda viac. Nezoslabym moc material? mam to robyt? zlepsia sa brzdne ucinky? proste povedzte mi nieco na to, ja popripad nejake navrhy ako ich navrtat atd. diki
mne sa nejedna o to ze by som to nejak extra chel. Mna to len tak napadlo ze ked uz budu dole. A je mi jasne ze viac brzdit nebudu ja som myslel skor sa to montuje myslim koli vednutiu brzd pri castom brzdeni, ale ja nejadzim rally. bol to len napad aj ked kazdopadne prerovnat pojdu na sustruh nechcem hned po 7 dnoch vlastnenia BMW vrazit do auta majland, lebo ono sa to zbiera korunka ku korunkeHanis píše:Vyser se na to a kup si rovnou vrtaný když je tak moc chceš, ale jen ti předem říkám že budou jen vrtaný a víc brzdit nebudou