Ale i když jsem obě čidla sundal tak to svítilo¨.
Dělal jsem to dobře?
Mam pocit ze se ty draty musi spojit aby to zhaslo .Bajzík píše:V mém připadě to majitel řešil vyndáním žárovky![]()
Dělal jsem to dobře?
spojit s čím s kostrou? To si nemyslímpkot píše:Mam pocit ze se ty draty musi spojit aby to zhaslo .Bajzík píše:V mém připadě to majitel řešil vyndáním žárovky![]()
Dělal jsem to dobře?
Nemáš náhodou fotku? Jak vypadá zdravý? Mě se zdá to moje good ale nefunguje to.Aleš píše:Právě že po probroušení se to skostrou spojí a rozsvítí. Teď jem to měnil. Koupil jsem nové čidlo a bylo to. Trochu mně znervóznilo, že jsem to zapojil a nezhaslo to, ale bylo potřeba kousek popojet a bylo to.
To čidlo má konektor na karoserii, dráty jsou dlouhé cca 15 cm. Je to zevnitř na podběhu - ten konektor je často zasr... od bahna a dalšího, doporučuju ho pořádně vyčistit.ajfel píše:a vite nekdo, jak poznat, ze prave 2 nalezene konkretni (ustrihnute) draty prislusi prave signalizaci sjetych desek?
kdyz se spoji, signalizace nezhasne ...
dik
petr
Nevíš co to stojí? a kde to sehnat asi BMW co?Dan td píše:To čidlo má konektor na karoserii, dráty jsou dlouhé cca 15 cm. Je to zevnitř na podběhu - ten konektor je často zasr... od bahna a dalšího, doporučuju ho pořádně vyčistit.ajfel píše:a vite nekdo, jak poznat, ze prave 2 nalezene konkretni (ustrihnute) draty prislusi prave signalizaci sjetych desek?
dik
petr
Jinak to čidlo stojí pár korun, takže myslím, že se vyplatí ho koupit, než bastlit spojováním dráty.
ja nechci nic bastlit, ja potrebuju najit ty draty ...Dan td píše:To čidlo má konektor na karoserii, dráty jsou dlouhé cca 15 cm. Je to zevnitř na podběhu - ten konektor je často zasr... od bahna a dalšího, doporučuju ho pořádně vyčistit.ajfel píše:a vite nekdo, jak poznat, ze prave 2 nalezene konkretni (ustrihnute) draty prislusi prave signalizaci sjetych desek?
dik
petr
Jinak to čidlo stojí pár korun, takže myslím, že se vyplatí ho koupit, než bastlit spojováním dráty.