Kabely ke svickam
Kabely ke svickam
Odesel mi jeden kabel ke svickam a v servise za starsi chteji 1000 kc,pry to je s nejakym snimacem,zatim tam mam nejaky obycejny tak se chci zeptat jestli to ma nejaky vliv a jestli se to oplati vzit ten kabel.Dik
Re: Kabely ke svickam
bud snimac stahni ze stareho a dej na novy(mi to neslo - nasadit),Dewills píše:Odesel mi jeden kabel ke svickam a v servise za starsi chteji 1000 kc,pry to je s nejakym snimacem,zatim tam mam nejaky obycejny tak se chci zeptat jestli to ma nejaky vliv a jestli se to oplati vzit ten kabel.Dik
nebo to nechej tak ..
je to snimac pro diagnostiku .. pro normalni provoz je k nicemu
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Re: Kabely ke svickam
mám podobný problém, koupil jsem sadu kabelů od Tesly a ten snímač tam bohužel není, existuje nějaký snímač, co se dá na ten kabel přicvaknout, nějaký univerzální? chci zachovat všechny kabely ze sady ...ajfel píše:bud snimac stahni ze stareho a dej na novy(mi to neslo - nasadit),Dewills píše:Odesel mi jeden kabel ke svickam a v servise za starsi chteji 1000 kc,pry to je s nejakym snimacem,zatim tam mam nejaky obycejny tak se chci zeptat jestli to ma nejaky vliv a jestli se to oplati vzit ten kabel.Dik
nebo to nechej tak ..
je to snimac pro diagnostiku .. pro normalni provoz je k nicemu
petr
není nic lepšího, než zdravý rozum a BMW.