Cus.
Objevilo se mi par puchejcku kolem predniho skla, tak jsem si rikal ze nejlip se mi je podari odstranit, kdyz vyndam predni sklo a budu k nim mit dobrej pristup. Proto bych potreboval poradit jak predni sklo vundat, budu potrebovat novou gumu nebo jinej matros, lepise tam neco nebo se jen vynda ta stredni cast zamackla v gume a pak se sklo smerem dovnitr vymackne? Zvladnu to sam? Dik.
Predni sklo
Predni sklo
BMW 318i -> 318iS -> Mercedes E250D -> BMW E46 330xD
Já jsem přdní sklo, akorát vyndaval a zvládnout se to dá. Je to jak jsi psal, akorát vyndáš ten střed tý gumy okolo okna a potom ho musíš vymáčknout ven. Ale dávej si fakt bacha, kámoš, kterej dělá autoskla mi říkal, že přední sklo u E30, dost často praskne. Mě prasklo taky
, ale bylo už naprd, takže mi to ani nijak moc nevadilo. Zpátky se asi dostává stejně a řekl bych, že pokud je ta guma v pořádku, tak by měla jít použít.

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

Vyndej ten střední klínek,co je kolem celého okna.pak okno v klidu vyndáš.Zpátky dát klínek je jen pro šikuly.Firma si za to chtěla vzít 500kč.Mě bylo líto pětikila a tak jsem to nejdříve nastříkal přípravkem na renovaci gumy,aby to šlo dobře dovnitř-a pak už jenom šroubováček,nožíček a dostávat ho pomalu zpět.Moje časy-1.okno 40minut,2.okno 20minut.Ruce bolí,jak sviňa,ale 500kč je doma.Ještě něco.Klínky z BMW starších roků výroby praskají,já měl naštěstí náhradní z BMW r.v.1990.Tak příjemnou zábavu a napiš,jak to šlo.Autojacek.