Potrebuju nutne pomoc s automatem
Potrebuju nutne pomoc s automatem
Mam 325e s automatem z 1986 a na ceste domu mi kiksnul automat, mam jeste mechanickej...kdyz tam dam zpatecku tak to slape ,ale na D nebo 3, 2, 1 to nedela nic. Slapam na plyn a auto stoji, jen motor vytaci...nevite co by to pls mohlo byt a kolik by to stalo ??
lamely....připrav si asi 25 000,- Kč, takže radši sháněj použitej...
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
takhle vypadá automat uvnitř :

a sehnat použitej není zase takový problém, nedávno se tady jeden prodával myslím za 3 000,- Kč...
manuál tam dát můžeš, ale to tě čeká trochu práce...

a sehnat použitej není zase takový problém, nedávno se tady jeden prodával myslím za 3 000,- Kč...
manuál tam dát můžeš, ale to tě čeká trochu práce...
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
Re: Potrebuju nutne pomoc s automatem
Předělej na manuála.
Odborně opravená automatika (nové už nejsou) od bmw stojí dvakrát tolik co ten auťák (když teda byl pojízdný).
Kupovat použitou automatiku je ruleta. Šance je že za a prvním ohybem silnice ti auto zasejc nepojede ze stejných důvodů.
Odborně opravená automatika (nové už nejsou) od bmw stojí dvakrát tolik co ten auťák (když teda byl pojízdný).
Kupovat použitou automatiku je ruleta. Šance je že za a prvním ohybem silnice ti auto zasejc nepojede ze stejných důvodů.
odpoved
Auto ma najeto 330tisic, na aute jsem najel 1500km od koupe (byvaly majitel 60letej starik,byla tam i zahradka) a moje chyba asi byla ze jsem se na ten automat nepodival, oleje tam bylo presne, ale mozna uz byl starej. K autu jsem se choval zodpovedne ,no vono ani s tim automatem to jinak nejde. Jak tady jiz uz nekdo naznacil, automat je ruleta....auto mi stoji pred barakem (musel jsem to vzit na zpatecku skoro 2 km domuajfel píše:vis, proc to odeslo![]()
nerad bych se neceho takoveho dockal taky![]()
jak je na tom (nebo byl) olej? bylo ho dost? jak stary?
dik
petr

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: dotaz
2.5i chromak, 4 rychlostnej automatbladeCZ píše:A z jakyho motoru je ten automat ? Sel by na 2.7etu ,byl tam 4rychlosti...dikyMax-Max píše:Pokud chcete, mam automat patrne dobrej, mel vadnej hydromenic (spojka u automatu). daruju za odvoz. Kosice ( SK )
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Pokud uvazujes nad opravou zkus se podivat na www.bmwtuning.cz
A pan Savka, tyhle automaty opravuje .
Kdyz mu reknes co to dela a nedela , tak ti na 90% rekne co s tim asi je a jaka by byla cena opravy .
A pan Savka, tyhle automaty opravuje .
Kdyz mu reknes co to dela a nedela , tak ti na 90% rekne co s tim asi je a jaka by byla cena opravy .
dotaz
Tak koukam, ze opravovat automat asi urcite nema cenu (jedine ho vymenit), ale ma tady nekdo na foru zkusenost z prestavby na manual a co to obnasi ? jestli treba neni jina dilka kardanu nebo tak...nekona se nekde kolem plzne nejakej pravidelnej sraz baworaku ? ted me mrzi,ze jsem nebyl v Plesnicich
Re: odpoved
ja menil olej v automatu jako uplne prvni vec .. kdyz jsem auto koupil ...bladeCZ píše:Auto ma najeto 330tisic, na aute jsem najel 1500km od koupe (byvaly majitel 60letej starik,byla tam i zahradka) a moje chyba asi byla ze jsem se na ten automat nepodival, oleje tam bylo presne, ale mozna uz byl starej. K autu jsem se choval zodpovedne ,no vono ani s tim automatem to jinak nejde. Jak tady jiz uz nekdo naznacil, automat je ruleta....auto mi stoji pred barakem (musel jsem to vzit na zpatecku skoro 2 km domuajfel píše:vis, proc to odeslo![]()
nerad bych se neceho takoveho dockal taky![]()
jak je na tom (nebo byl) olej? bylo ho dost? jak stary?
dik
petr) ) a mam dilema, jestli sehnat jinej automat nebo to predelat na manual a kolik by ta prestavba stala...
minimalne jsme zjistil, ze automat je ok - olej nesmrdel, zadny binec tam nebyl ... (nastasti ... )
drzim palce, at je to vyreseno co nejlevneji ..
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
mno srazy se konají ale neni to moc pravidelný jak se domluvíme tak to je...ideální by bylo kdyby ses s náma s někym spojil...jinak s tim automatem bohužel nemužu poradit...jen mi napadá že se mohl posrat pokud někdo nečistil sací koš nebo co to tam saje ten olej:-/bladeCZ píše:Tak koukam, ze opravovat automat asi urcite nema cenu (jedine ho vymenit), ale ma tady nekdo na foru zkusenost z prestavby na manual a co to obnasi ? jestli treba neni jina dilka kardanu nebo tak...nekona se nekde kolem plzne nejakej pravidelnej sraz baworaku ? ted me mrzi,ze jsem nebyl v Plesnicich
E12-518,E28-518i,E34-525i,Ex34-524td,Ex34-530i V8 touring,Ex34-535i,Ex34 540i V8,E39 520i touring,Ex39-528i,Ex23-735ia,Ex30-318i,Ex36-316i,Ex36-318i cabrio,Ex36-318tds touring,Ex36-328coupe,Ex36-318is coupe,E46 320d
728 36 83 19
728 36 83 19
Potřeba : setrvák, spojka, převodovka komplet s závěsem, hřídel, komplet pedály spojky a brzdy, hydraulika. No a ňáký ty šrouby.
jaknato s obrázky a seznamem dílů jsem jednou zmerknul na http://www.baye30.net/
Možná že to tam furt je.
jaknato s obrázky a seznamem dílů jsem jednou zmerknul na http://www.baye30.net/
Možná že to tam furt je.
bladeCZ píše:Tak koukam, ze opravovat automat asi urcite nema cenu (jedine ho vymenit), ale ma tady nekdo na foru zkusenost z prestavby na manual a co to obnasi ? jestli treba neni jina dilka kardanu nebo tak...nekona se nekde kolem plzne nejakej pravidelnej sraz baworaku ? ted me mrzi,ze jsem nebyl v Plesnicich