autojacek píše:Klobouk dolů před takovýma lidma,jako jsi ty.taky teď vyměňuju nápravnici.E30 jsem rozebíral do šroubku a vím toho hodně,ale jsem rád,když zjistím sem tam něco nového.Příští rok sechystám na totální renovaci kabria.Ze 3 kusů ze SRN postavím jednoho.Ale bude ,jak z fabriky.Autojacek.
Díky, díky. Ale není to nic světovýho, prostě připravuju ISko a měl jsem obě nápravnice, tak jsem chtěl zjistit jakej je mezi nima rozdíl, no a když jsem to vykoumal, tak mě napadlo, že by bylo dobrý se o to podělit s ostatníma, nic víc. Jsem rád, že aspoň někomu je to užitečný.

Bohužel stav fóra je takovej, že tady každej řeší a reaguje jen na samý p.čoviny a o pořádný téma tady skoro nezakopneš, natož aby se někdo namáhal a vytvořil něco inteligentního pro ostatní.

Samozřejmě najdou se i vyjímky, jako třeba Stany a pár dalších ale je jich málo.
Jen tak mimochodem k tomu kabriu, copak myslíš, že je ta lagunegrün metalic E30 v pozadí těch nápravnic. No přece Kábro a plasťáček.

Momentálně skoro komplet rozebraný a probíhá příprava na zástavbu M20 2.5 a renovace potřebných dílů.

Takže kolgo, přeju hodně úspěchů, až se pustíš do tý renovace a stavby kábra a snad se někde na srazu sejdeme v kabrio koutku.