někudy zatéká
někudy zatéká
Objevuje se mi voda u řidiče na zemi. Bohužel se zároveň dostavá i do elektriky v levém prahu a tu likviduje ( zkratuje baterku, rozhodí palubku apod.). Není vidět žádná možná vodní cesta. Mám střešní okno, nevím ale kudy vedou odtokové kanálky, které by mohly být ucpané. Našel jsem pouze jeden odtok, pod předním sklem uprostřed, ten je čistý. Čím by to mohlo být a co s tím? Poraďte pls. Dík
Od šíbru vedou vodu takový hadičky z tvrzený gumy. Jdou A sloupkem a ústí kousek před předními reproduktory (tzn. blíž k sedačce). Pokud sundáš plastovej kryt reproduktoru (možná budeš muset sundat ještě kryt pod volantem), celkem dobře tam uvidiš. To je 1. možnost - porušený vedení vody od šíbru.
2. možnost je, že máš trochu prohnilou podlahu - podběh. Nebo "kostku" - hned za předním podběhem u prahu.
3. možností, ale to bych řekl že ne, je špatný těsnění čelního okna.
2. možnost je, že máš trochu prohnilou podlahu - podběh. Nebo "kostku" - hned za předním podběhem u prahu.
3. možností, ale to bych řekl že ne, je špatný těsnění čelního okna.
Musim rict, ze mam stejny problem, ale vim presne kudy to tece. Mne tece voda do auta levym spodnim rohem celniho okna. Presne se proud vody preleva pod sklem pres vnitrni cast gumy. Je to jak mala prehrada. Nasledne to tece nekudy za pristrojovkou a na zem ukapava pres otevirani kapoty. Zatim to resim hadrem (pri spravne aplikaci vodu nepusti) a nebo pri parkovani se snazim, aby auto stalo naklonene na pravou stranu. Az budu menit celni sklo (coz k jeho stavu bude dost brzo) asi budu muset vymenit i gumu
Vasek.

Vasek.