Katalyzátor?
Katalyzátor?
Zdarec,
Nedávno jsem slyšel že katalyzátor na autě vydrží tak max.50tis.km a pak je hotovej.Co je lepší nechat ho tam nebo ho dát pryč a místo něho navyřit jen trubku.Poraďte.
Dík
Nedávno jsem slyšel že katalyzátor na autě vydrží tak max.50tis.km a pak je hotovej.Co je lepší nechat ho tam nebo ho dát pryč a místo něho navyřit jen trubku.Poraďte.
Dík
Re: Katalyzátor?
Hloupost, mám auto co má najeto přes 180 000km a plní lemisní limity....Vampír píše:Zdarec,
Dík
Ondra ex.M-Fahrer
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Jojooo Chlapi maj pravdu. KAT vydrží docela dlouho. Většinou bez problémů 200tisíc a potom je lepší ho vytáhnout a kouknout dovnitř(jasněže pokud je vše OK tak by to byla zbytečná práce) a když je zpečenej nebo rozsypanej tak ho zevnitř vybouchej nasad a jezdi dál
))

kat
Ked to vybuchas a das nazad tak to poseries este viac ako keby si to nechal tak.. dlhodobe patranie u ludi co sa vyznaju dopelo v zaveru ze sa netreba srat v vyfukom ked si nechces znizit vykon. lebo ti klesne protitlak..a ked vyklepes kat tak tam mas turbulencieHuska píše:Jojooo Chlapi maj pravdu. KAT vydrží docela dlouho. Většinou bez problémů 200tisíc a potom je lepší ho vytáhnout a kouknout dovnitř(jasněže pokud je vše OK tak by to byla zbytečná práce) a když je zpečenej nebo rozsypanej tak ho zevnitř vybouchej nasad a jezdi dál))
Re: Katalyzátor?
Mám najeto 236.000, nedávno jsem byl na emisích a všechno ok.Vampír píše:Zdarec,
Dík