jak oddelat tuto cast sedacky?
jak oddelat tuto cast sedacky?
Netusite nekdo jak oddelat tu vysouvaci cast na sedaku co maji Recara v iSku? Mam utrzenou tu kovovou vyztuhu co zpevnuje na sedaku bocni vedeni nalevo, nejaky hovado si tam asi sedlo bokem a ten svar to nevydrzel. Pokazde kdyz se zapru do zatacky tak to tam drhne a dela pazvuky. Dal bych sem foto ale nemam ho kam dat na net. A taky myslite ze mi to nejakej strelec zavari aniz by mi shorela sedacka? Za predpokladu ze si tam da nejakej plech nebo tak a sicna bude venku. Snad shora doboku jakoby dopredu by to mohlo jit ne? Stacilo by bodnout.
E60 530iA
ex BMW 318iS
ex BMW 318iS
Re: jak oddelat tuto cast sedacky?
no, konkrétně Ti to nevysvětlím, ale doporučuju to řešit po vyndání té sedačky, já je měl rozebraný pro čalouníka a není v tom nějakej problém, je to celkem jednoduchý, jen člověk nesmí být líný .....Sonny píše:Netusite nekdo jak oddelat tu vysouvaci cast na sedaku co maji Recara v iSku? Mam utrzenou tu kovovou vyztuhu co zpevnuje na sedaku bocni vedeni nalevo, nejaky hovado si tam asi sedlo bokem a ten svar to nevydrzel. Pokazde kdyz se zapru do zatacky tak to tam drhne a dela pazvuky. Dal bych sem foto ale nemam ho kam dat na net. A taky myslite ze mi to nejakej strelec zavari aniz by mi shorela sedacka? Za predpokladu ze si tam da nejakej plech nebo tak a sicna bude venku. Snad shora doboku jakoby dopredu by to mohlo jit ne? Stacilo by bodnout.

není nic lepšího, než zdravý rozum a BMW.