jak oddelat tuto cast sedacky?

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
Sonny

jak oddelat tuto cast sedacky?

Příspěvek od Sonny » 01. 08. 2005 21:07

Netusite nekdo jak oddelat tu vysouvaci cast na sedaku co maji Recara v iSku? Mam utrzenou tu kovovou vyztuhu co zpevnuje na sedaku bocni vedeni nalevo, nejaky hovado si tam asi sedlo bokem a ten svar to nevydrzel. Pokazde kdyz se zapru do zatacky tak to tam drhne a dela pazvuky. Dal bych sem foto ale nemam ho kam dat na net. A taky myslite ze mi to nejakej strelec zavari aniz by mi shorela sedacka? Za predpokladu ze si tam da nejakej plech nebo tak a sicna bude venku. Snad shora doboku jakoby dopredu by to mohlo jit ne? Stacilo by bodnout.
E60 530iA
ex BMW 318iS

TH

Re: jak oddelat tuto cast sedacky?

Příspěvek od TH » 02. 08. 2005 12:48

Sonny píše:Netusite nekdo jak oddelat tu vysouvaci cast na sedaku co maji Recara v iSku? Mam utrzenou tu kovovou vyztuhu co zpevnuje na sedaku bocni vedeni nalevo, nejaky hovado si tam asi sedlo bokem a ten svar to nevydrzel. Pokazde kdyz se zapru do zatacky tak to tam drhne a dela pazvuky. Dal bych sem foto ale nemam ho kam dat na net. A taky myslite ze mi to nejakej strelec zavari aniz by mi shorela sedacka? Za predpokladu ze si tam da nejakej plech nebo tak a sicna bude venku. Snad shora doboku jakoby dopredu by to mohlo jit ne? Stacilo by bodnout.
no, konkrétně Ti to nevysvětlím, ale doporučuju to řešit po vyndání té sedačky, já je měl rozebraný pro čalouníka a není v tom nějakej problém, je to celkem jednoduchý, jen člověk nesmí být líný ..... :wink:
není nic lepšího, než zdravý rozum a BMW.

Sonny

Příspěvek od Sonny » 02. 08. 2005 12:56

ja nejsem linej, jenom byla vcera uz tma :wink: ok, vyzkousim
E60 530iA
ex BMW 318iS

Odpovědět