Zadní stěrač na E30 kombajn
Zadní stěrač na E30 kombajn
Pořád stírá bez ohledu na to, zda je vypínač zapnutý nebo vypnutý. Když vypínač vycvaknu z konektoru, stěrač taky pořád stírá. Jediné, co pomáhá, je vyndat pojistku.
Máte s tím někdo zkušenosti? Co může být v háji?? Co mám shánět?
Díky.
Díky.
... E sechsunddreizig
Re: Zadní stěrač na E30 kombajn
To smrdi specenym relatkem.MirekTD píše:Pořád stírá bez ohledu na to, zda je vypínač zapnutý nebo vypnutý. Když vypínač vycvaknu z konektoru, stěrač taky pořád stírá. Jediné, co pomáhá, je vyndat pojistku.
Díky.
- [CZ]Airwolf[OC]
Re: Zadní stěrač na E30 kombajn
a co v pripade, ze si sterace samy rozhoduji, jestli maji tu nebo onu rychlost ? to delaji u me...taky rele ?Jirka325 píše:To smrdi specenym relatkem.MirekTD píše:Pořád stírá bez ohledu na to, zda je vypínač zapnutý nebo vypnutý. Když vypínač vycvaknu z konektoru, stěrač taky pořád stírá. Jediné, co pomáhá, je vyndat pojistku.
Díky.
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

Zdarec. Kdopak mi poradí,čím by mohla být zapříčiněna závada,že se mi stěrač pokaždé zastaví v jiné poloze a stači cvrnknout o vypínač a stírá dobrých 20 vteřin v kuse. Dělal to jen občas,ale teď už je závada stálá.
Zatím by mi stačilo,když mi někdo poradí,zda-li se jedná o problém v jednotce zadního stěrače nebo jestli jde o samotný motorek sěrače.
Zatím by mi stačilo,když mi někdo poradí,zda-li se jedná o problém v jednotce zadního stěrače nebo jestli jde o samotný motorek sěrače.