Vibrace pri pridani plynu
Vibrace pri pridani plynu
Zdravim vsechny a mam dotaz. Jiz nejakou dobu se mi deje na moji 325ce neco co ve mne nevzbuzuje zrovna radostny usmev na tvari. Pri prerazani z jednicky na dvojku na nasledne akceleraci se obcas objevuji zvlastni vibrace ruzne intenzity. Pocitove se to da lokalizovat jako vibrace kardanu, ale tezko rici. Jiz jsem shromazdil dva nazory a to, ze jiz odchazi setrvacnik a druhy, ze jsou pryc hardyspojky. Setkal se s tim jiz nekdo??
Jen na zaver uvadim, ze mam 325e 85' s motorem M50B25
Diky za neco...
Jen na zaver uvadim, ze mam 325e 85' s motorem M50B25
Diky za neco...
Vibrace
Ahoj,
vibruje tí to jen, nebo to i mlátí, a v jakejch místech, můžou to bejt hurdy spojky středový uložení kardanu, nebo slienbloky na převodovce nebo motoru, mě to mlátilo mezi předníma a zadníma sedačkama, myslel jsem že to je středový uložení kardanu, nakonec to byl silenblok na převodovce i na motoru, pokud máš možnost vlez pod to vezmni si pajcr a zkontroluj silenbloky, a podivej se jestli se ti neklepe motor když vezmeš za plyn
vibruje tí to jen, nebo to i mlátí, a v jakejch místech, můžou to bejt hurdy spojky středový uložení kardanu, nebo slienbloky na převodovce nebo motoru, mě to mlátilo mezi předníma a zadníma sedačkama, myslel jsem že to je středový uložení kardanu, nakonec to byl silenblok na převodovce i na motoru, pokud máš možnost vlez pod to vezmni si pajcr a zkontroluj silenbloky, a podivej se jestli se ti neklepe motor když vezmeš za plyn
Re: Vibrace
zatim to nemlati a kdyz vezmes za plyn tak ma samozrejme motor snahu se zhoupnout v silentblocich, ale to myslim ze je v ramci mnou posouditelnych mezich. Jinak jsem to dnes jeste zkousel a kdyz za to vezmes na dvojku poradne, tak mam podobny pocit jako kdyz ma auto odepsany tlumice a pri zahrabnuti zacnou kola pri protoceni trochu poskakovat. Ale je to velmi subjektivni dojem. Tlumice mam OK. O vikendu pod to zkusim lehnout a trochu to prohlidnout.
Re: Vibrace
To by mohla byt ta hardy spojka. Uplne to stejne mi delala moje 325i. Nejprve se klepala trosku pri poradnem pridani plynu, pak cim dal intenzivneji i pri mensim pridani. Udajne byla ta spojka uplne rozcupovana.Vasa píše:zatim to nemlati a kdyz vezmes za plyn tak ma samozrejme motor snahu se zhoupnout v silentblocich, ale to myslim ze je v ramci mnou posouditelnych mezich. Jinak jsem to dnes jeste zkousel a kdyz za to vezmes na dvojku poradne, tak mam podobny pocit jako kdyz ma auto odepsany tlumice a pri zahrabnuti zacnou kola pri protoceni trochu poskakovat. Ale je to velmi subjektivni dojem. Tlumice mam OK. O vikendu pod to zkusim lehnout a trochu to prohlidnout.
... E sechsunddreizig
Hardy spojka je ta guma se sesti dirama pridelana na kardanu? Me se vobcas pri razeni z 1 na 2, az kdyz tahnu radicku smerem ke 2 ozve rana, nebo spis kopnuti. Tudle gumu mam jako novou. Mam i novou spojku. Zatim to neresim, ale rad bych vedel co to muze byt. Taky je normalni, ze kdyz chytnete za kardan a rukou s nim otacite "sem a tam" je v nem docela velka vule? Otoceni cca o 3cm(doleva/doprava)??
Dik.
Dik.
BMW 318i -> 318iS -> Mercedes E250D -> BMW E46 330xD
to je vula jako svine!!to by nemělo když s nim jen pootočíš tak by se měli hnout i kola!!Feryt píše:Hardy spojka je ta guma se sesti dirama pridelana na kardanu? Me se vobcas pri razeni z 1 na 2, az kdyz tahnu radicku smerem ke 2 ozve rana, nebo spis kopnuti. Tudle gumu mam jako novou. Mam i novou spojku. Zatim to neresim, ale rad bych vedel co to muze byt. Taky je normalni, ze kdyz chytnete za kardan a rukou s nim otacite "sem a tam" je v nem docela velka vule? Otoceni cca o 3cm(doleva/doprava)??
Dik.
jop je to ta věc s hodně dírama ... cca 6 - 8 nevim přesně ... v principu je to guma (hodně houževnatá), která jednak plní funkci spojovací a taky svym způsobem eliminuje chyby - poskytuje dostatečnou vůli potřebou při např. rychlém puštění spojky a tak... je dost potřeba už třeba jen kvůli tomu, že když něco pose***reš, tak ti neodejde diferák, ale jen tahle spojka - roztrhne se (nebo se vymele)... teda pokud to nepo**** moc, pak už nepomůže nic
Každpoádně když je tahle záležitost v pytli, tak to znamená, že ta guma je buď roztržená nebo jen natržená a má větší vůli než je zdrávo... každopádně opravu bys s použitím heveru a 2 ks tušim že 17tek klíčů zvládl asi sám, samotná H-S nestojí moc (cca 300 kč hádám). Kdyžtak napiš SZ kdyby ti něco nešlo...
btw hever neni ideální - lepší je rampa, protože potřebujeě otáčet kolama - aby jsi se dostal ke šroubům, který budou v danej okamžik nahoře...
P.S. za případné odchylky v textu se předem omlouvám, protože mam iXo, tak je možný že to mam trošičku jinak...

btw hever neni ideální - lepší je rampa, protože potřebujeě otáčet kolama - aby jsi se dostal ke šroubům, který budou v danej okamžik nahoře...
P.S. za případné odchylky v textu se předem omlouvám, protože mam iXo, tak je možný že to mam trošičku jinak...
***NÁHRADNÍ DÍLY z E30 a E36*** viewtopic,p,597353.html#597353
***EKOLIKVIDACE***ODTAHOVÁ SLUŽBA*** viewtopic,p,311005.html#311005
***EKOLIKVIDACE***ODTAHOVÁ SLUŽBA*** viewtopic,p,311005.html#311005