Pro ty co maji...
Pro ty co maji...
...radio Bavaria Business CD: svitej vam i ovladaci prvky, nebo jen display ? Mam pocit ze na predchozi kazetovy bavarii svitilo vsechno.
Dekuji, opravil jsem zapojeni a uz mi to funguje jako Zavemu.
Prislo mi to prave hned divny, ze by nemecka ergonomie nemyslela na to, ze nejsem zvedavej smatrat ve tme abych nahmatal na radiu nejaky tlacitko...
Fido: muzes si to zapojit dobre - kdyz najdes ve svazku kabelaze k radiu zelenocerveny drat, tak ten patri na PIN 13 - ilumination.
Ted uz mi to funguje jak myslim ze ma: pri zapnutych svetlech sviti bez ohledu na to, zda je zapnuto radio, nebo ne jeho ovladaci prvky - abych ho mohl zapnout a nemusel satrat po slepu kde ze se zapina
Pri vypnutych svetlech a zapnutem radiu sviti jen display vysokym kontrastem, aby byl i pri ostrem slunci citelny, pri zapnuti svetel se rozsviti ovladaci prvky a display se ztlumi, aby mi nepalil do xichtu naplno pri jizde za tmy - tedy stejne chovani jako BC.
Doplnujici otazka: prekvapilo me, ze ted kdyz vse funguje tak jak asi ma, tak ze intenzita podsviceni radia se neztlumuje s pristrojovkou, BC a ostatnimi ovladacimi prvky na palubce pri tocenim potenciometru na ovladani svetel, takze z tech co jim to funguje a sviti vsechno jak je to s timhle u vas ?
Prislo mi to prave hned divny, ze by nemecka ergonomie nemyslela na to, ze nejsem zvedavej smatrat ve tme abych nahmatal na radiu nejaky tlacitko...
Fido: muzes si to zapojit dobre - kdyz najdes ve svazku kabelaze k radiu zelenocerveny drat, tak ten patri na PIN 13 - ilumination.
Ted uz mi to funguje jak myslim ze ma: pri zapnutych svetlech sviti bez ohledu na to, zda je zapnuto radio, nebo ne jeho ovladaci prvky - abych ho mohl zapnout a nemusel satrat po slepu kde ze se zapina

Pri vypnutych svetlech a zapnutem radiu sviti jen display vysokym kontrastem, aby byl i pri ostrem slunci citelny, pri zapnuti svetel se rozsviti ovladaci prvky a display se ztlumi, aby mi nepalil do xichtu naplno pri jizde za tmy - tedy stejne chovani jako BC.
Doplnujici otazka: prekvapilo me, ze ted kdyz vse funguje tak jak asi ma, tak ze intenzita podsviceni radia se neztlumuje s pristrojovkou, BC a ostatnimi ovladacimi prvky na palubce pri tocenim potenciometru na ovladani svetel, takze z tech co jim to funguje a sviti vsechno jak je to s timhle u vas ?
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
mam dojem, ze mne BC nereguluje podsvietenie spolu s potenciometrom, ostatne funguje tak ako popisujesJirka325 píše:Doplnujici otazka: prekvapilo me, ze ted kdyz vse funguje tak jak asi ma, tak ze intenzita podsviceni radia se neztlumuje s pristrojovkou, BC a ostatnimi ovladacimi prvky na palubce pri tocenim potenciometru na ovladani svetel, takze z tech co jim to funguje a sviti vsechno jak je to s timhle u vas ?
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
psal jsem ze mam dojemMaranelo píše:mas to lozbity me joMax-Max píše:mam dojem, ze mne BC nereguluje podsvietenie spolu s potenciometrom, ostatne funguje tak ako popisujes![]()
ale nechapu proc malej BC se reguluje automaticky a velkej je na potak se svetlama![]()
![]()

protoze malej je samostatna jednotk a velkej BC je organicka soucast informacniho systemu auta
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220