Tak že to máme zatím jen to že automechanik nepoznal že to není hydrošteslema ale tlakem, nechci soudit jestli je to možné nebo není poznat, ale osobně si myslím že tento způsob opravy není zcela běžný a logický
Po všech těchto opravách a trápení byl konečně klid, bohužel Honza (ten kámoš

Auto opět odvez do Žamberka, domluvil se servismanem p. Procházkou jemuž servis v Žamberku patří že tam auto nechá stát a bude shánět vanu. Přitom mu ze strany servismana byla učiněna nabídka že mu nechá motor z IS, protože je prý úplně na hovno a nic se na to nedá sehnat a dá mu tam nějakou normální 16 nebo 18i protože na IS vanu prej stejně nesežene (motor byl po generálce!) .
Jelikož z toho byl Honza dost hotovej nabídnul jsem mu že mu vanu seženu, a abych si byl jistej zastavil jsem se v servisu v Žaberku se na auto podívat. Mála vana byla komplet ustřelená a sací koš ulomenej, velká vana (druhá část vany) se mi zdála OK. Po rozhovoru s panem Procházkou - servismanem jsem byl ujištěn že velká je taktéž rozbitá, měl to prý na montážní jámě. Uvěřil jsem mu a začal shánět obě vany + sací koš.
Po měsíci jsem velkou vanu sehnal na vrakovišti v Klecanech, (tímto všechny chlapy do Klecan zdravím a děkuji) za velmi rozumnou cenu a s ní i sací koš, malá bohužel nebyla, tak se Honza rozhodnul že jí udělá.
Když sundal původní velkou vanu, čekalo ho překvapení, vůbec nic jí nebylo, takže ujištění že je taktéž špatná se ukázalo jako lež, proto zůstala na autě a dodělala se pouze Malá a vyměnil sací koš.
Když bylo vše hotovo zatěsněno a přišlo na první zkušební jízdu přišlo další zděšení. Honza se vrátil ze zkušební jízdy úplně mimo, po chvíli zněj vylezlo že je tam jiná řídicí jednotka, omezovač na cca 6tis ot. - jeho jednotka přečipováná omezovač na 7,2 tis. ot. a jelo to úplně jinak!
Tak jsme jeli za panem Procházkou do Žaberka pro Honzovu jednotku, servisman nebyl v dílně a tak se Honza ptal na vrátnici kdy přijede, že mu nejspíš ukrad nějaký věci z auta, vrátná bez váhání odvětila že to už se tam několikrát řešilo, nestačili jsme se divit! Pak následovalo nahánění pana Procházky po okolí a doma, tam byla bohužel jen manželka která mu hned volala a tak se řešení odehrávalo po telefonu, Honza řek servismanovi že chce zpět svojí jednotku, servisman tvrdil že nic nechápe
a že to chce jako Honza tvrdit že mu jí ukrad a takový to sáhodlouhý vymlouvání kolik už toho pro Honzu udělal "a co si my mladý vůbec o sobě myslíme " , rozhovor skončil na tom že Honza odveze jednotku za panem Hajrem a ten mu zjistí co tam je za program a jestli to je jeho jednotka. To p. Procházka nechtěl akceptovat, chtěl aby jsme mu tam tu jednotku nechali, že si jí tam odveze sám. To jsme samozřejmě odmítli.
Potom cesta do Kornice (nebo jak se ta vesnice jmenuje), rozhovor s Panem Hajrem (tímto také zdravím a děkuji za pomoc) který hned zjistil že ta řídicí jednotka která byla v autě nebyla nikdy přečipováná a navíc je pravděpodobně z jiného typu motru a v tomto autě nemá co dělat - z toho vyplynulo že to není na 100 proc. jednotka kterou měl Honza v autě když to vez do Žaberka.
Do toho rozhovoru s panem Hajrem zrovna volal p. Procházka že si vzpomněl že tu Honzovu jednotku (bez dovolení, bez jediného zatelefonování aby se zeptal) někomu prý půjčil a on mu vrátil jinou, (tomu se mi chce od srdce zasmát ale je to spíš smutný) a už jí z něj nedostane. Že mu jí snad zaplatí nebo co, na tom to skončilo dál se to bude teprve řešit.
Taky jsem se od Honzy dozvěděl že tam byl asi před týdnem, chtěl si vyzvednout CD z kaslíku a vypadnul na něj kryt od řídicí jednotky a jednotka nikde, p.Procházka tvrdil že si z ní potřeboval něco opsat, a auto mu vůbec nechtěl vydat, při odvozu mu dal řídicí jednotku do ruky (když si vez Honza auto domů ze Žamberka (na laně) na opravu vany kterou si zaplať pánbů dělal sám.
Nechám na vašem posouzení jestli je tohle solidní jednání a jestli pojedete někdy do Žamberka k p. Procházkovi na opravu, dobře si to předem rozmyslete!!!