Ahoj vsichni, poradte mi prosim. Mam 318is a vse je OK az na levy blinkr.
Kdyz dam blinkr doleva, tak zacne sbesile blikat, hodne rychle. Zarovky ale vsechny (i ty ostatni sviti), nic jineho neblbne a kdyz dam parkovacky (vsechny 4 blinkry (2 predni a 2 zadni), tak je vse OK.
Nevim, cim by to mohlo byt, zacalo to blbnout a ted to dela porad.
Problem s ELEKTRIKOU - blinkr
-
Mě to taky takhle blblo, myslim. Potom blinkry přestaly fungovat uplně. To už se mi moc nelíbilo, blikat doprava jen částečnym stlačenim tlačítka výstražných blinkrů
. Vyměnil jsem celou páčku včetně relé, nebo co to je. Stačilo by asi jen relé, ale to jsem měl od jiného výrobce (původní myslim Bosh, to "nové" bylo jiné značky). Pomohlo to 
Když budeš měnit páčku, je potřeba sundat volant, papundekl pod volantem, spodní kryt řídící tyče (jestli se tomu tak říká). "Soubor" konektorů, do kterýho je zapojená páčka blinkrů je na řídící tyči nahoře, pod palubovkou. Ten vysadíš - vysuneš. Potom stačí jen vypojit konektor blinkrů, zapojit novou páčku, smontit a je to, bliká

Když budeš měnit páčku, je potřeba sundat volant, papundekl pod volantem, spodní kryt řídící tyče (jestli se tomu tak říká). "Soubor" konektorů, do kterýho je zapojená páčka blinkrů je na řídící tyči nahoře, pod palubovkou. Ten vysadíš - vysuneš. Potom stačí jen vypojit konektor blinkrů, zapojit novou páčku, smontit a je to, bliká