help - nasazení zadního nárazníku na CHROM

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
Miris

help - nasazení zadního nárazníku na CHROM

Příspěvek od Miris » 04. 07. 2003 20:55

Pánové, vypadl mi za jízdy po kostkách ten krajní držák (na blatníku hned pod víčkem od nádrže), co je na něm nasunutý zadní nárazník na chromáku. Když potřebuju nasadit tu matici zpátky do toho nárazníku, co pro to všechno musím udělat?

Myslím, že nějak odšroubovat ten šroub co je v blatníku a sundat i kus nárazníku? Pod tou plastovou lištou v prostředku je taky nějaký "šroubení"?

Díky moc za odpovědi...

Miris

Re: help - nasazení zadního nárazníku na CHROM

Příspěvek od Miris » 05. 07. 2003 16:18

Miris píše:Pánové, vypadl mi za jízdy po kostkách ten krajní držák (na blatníku hned pod víčkem od nádrže), co je na něm nasunutý zadní nárazník na chromáku. Když potřebuju nasadit tu matici zpátky do toho nárazníku, co pro to všechno musím udělat?

Myslím, že nějak odšroubovat ten šroub co je v blatníku a sundat i kus nárazníku? Pod tou plastovou lištou v prostředku je taky nějaký "šroubení"?

Díky moc za odpovědi...
Vím, že mě asi nikdo neznáte, ale pomoc by mi fakt docela bodla... myslim, že to tady víte skoro všichni ne?;)

Tony
člen E30.cz

Příspěvek od Tony » 05. 07. 2003 16:47

Sice už je to nákej pátek co sem měl chromáka, ale snad si to pamatuju správně. Taky doufam že sem Tě dobře pochopil.
Jestli jde o gumu na konci nárazníku, tak to na nárazník normálně nasuň zepředu a z podběhu chyť tim šroubem a hotovo. Jestli myslíš ten obdélník co je zboku pod nárazníkem, (což se mi nezdá :) ) tak musíš sundat nárazník: na každej straně 2 šrouby z podběhu (myslim), 4 v zadním čele - 2 u dna kufru (zevnitř) a 2 zespoda auta zhruba ve stejných místech.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.

608 / 057 967

Miris

Příspěvek od Miris » 05. 07. 2003 17:02

Tony píše:Sice už je to nákej pátek co sem měl chromáka, ale snad si to pamatuju správně. Taky doufam že sem Tě dobře pochopil.
Jestli jde o gumu na konci nárazníku, tak to na nárazník normálně nasuň zepředu a z podběhu chyť tim šroubem a hotovo. Jestli myslíš ten obdélník co je zboku pod nárazníkem, (což se mi nezdá :) ) tak musíš sundat nárazník: na každej straně 2 šrouby z podběhu (myslim), 4 v zadním čele - 2 u dna kufru (zevnitř) a 2 zespoda auta zhruba ve stejných místech.
Díky, prostě mi jenom vzadu vpravo vypadla strana nárazníku pod nádrží z toho šroubu co je v blatníku a visí mi ten pravý konec dolů. Potřebuju v podstatě nasadit jenom ten konec co vede od konce kufru směrem k nádrži (drží na nějaký umělohmotný ližině pod nárazníkem a je na takový zašoupnutí přichycenej šroubem a na nasunutej - původně ... asi :oops:

Odpovědět