tak pokud se někdo setkal s problemem poradte..
zadni sterac jede porad......proste zapnu klicek a jede bez ohledu jestli mam zapnutej cudl nebo ne..a ted perlicka vyndam cudl ulpne ven proste rozpojim ho a jede porad..sviti ale dobre podle toho jak ma..aneb vse se zda v poradke..momentalne je vyndana pojistka abych nestiral porad..muze to bejt rele pokud je tam vubec dobry?
zadní stěrač..
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
zadní stěrač..
Tel : 773 622 822
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Rele, spis ridici jednotka zadniho stirani a ostriku je tesne pod levym D-sloupkem. Dlouhe stirani a zastaveni v pulce je mozna zpusobene pridrenou hridelkou motorku, nekdy v hlinikovem pouzdre uplne zaroste.mizuh píše:Kde se nachází pls mám stejnej problém zapnu zadní stěrač a místo jednoho setření jede třeba 5x a pak se zastaví na prostředku. Ostřik s následným setřením taky nefacháSplaš píše:Podle toho co popisuješ je to na 90 % relé.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
a nemuzete mi nekdo opsat co tam má bejt za rele? je taotiz mam tyhle rele celkem 3 v pojistkovce a na každý se to chová stejně když je navzájem proměnuju....zase se mi to nechce bastlit kdyz tam treba bude jen blbost..je mi divny že vyndam celej ten spinac a nic....respektive jede porad 

Tel : 773 622 822
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Není to v pojistkové skříni ale v levém D-sloupku v kufru. Už jsem to jednou psal.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
stěrač
Tak Ti poradím já stejná zavada jak popisuješ to relé u zadního sloupku na levé straně vede k němu kostka a jeden samostatný drát to s největší pravděpodobností nebude nové vrenocaru 1600kč dělá to stěrač vyndej ho jde to snadno když ho rozšroubuješ tak vněm najdeš mikrospínač promněř a pokud je v pořádku ta jeunavený kontakt který uvidíš dosedá na plastový jezdec mikrospínaš dává impulzi právě do relé.do motorku prochází také voda ostřikovače je tam takové těsnění a když je špotné tak to múže být příčina . tan kontakt mechanicky přihni a vyzkoušej, bude to v pořádku. Mistři co dělají BMW prohlísili, že radynedávají zadarmo, aťo tam postavím, že mně to za 3 dny a 4 tis.Kč spraví. Tak se na to taťka podíval a spravil přihnutím kontaktu. Já dávám rady zadarmo, hodně štěstí při opravě a když se to povede, tak dej vědět.
Ahoj Ešinka
Ahoj Ešinka
BMW325i touring horizont full.