Co mam za motor?
Co mam za motor?
Kucí pořád mám za to že mi v autě šepotá 318i M10 ale jak čtu o těch karbcích... papíry mám z jinýho auta taktže tam nic nepozná nikdo. Ale jak poznám na pohledu pod kapotu rozdíl m10 m40 a tou 316kou? díky
poddotaz! když jsem dnes vyndal svíčky měli světlé (do bíla) zbarvené ty konce. Co můžu poštelovat. Zdá se mi i že to poslední dobou jede nějak špatně...
poddotaz! když jsem dnes vyndal svíčky měli světlé (do bíla) zbarvené ty konce. Co můžu poštelovat. Zdá se mi i že to poslední dobou jede nějak špatně...
320i
Re: Co mam za motor?
Na víku ventilů je u M10 olejová zátka vepředu, na M40 vzadu.Ráďula píše:Kucí pořád mám za to že mi v autě šepotá 318i M10 ale jak čtu o těch karbcích... papíry mám z jinýho auta taktže tam nic nepozná nikdo. Ale jak poznám na pohledu pod kapotu rozdíl m10 m40 a tou 316kou? díky
Pokud je to karburátor, má kulatý filtr vzduchu.
Co tam máš?
- toretto_223
- Kontaktovat uživatele:
plati tohle obecne? (kulaty filtr => karbec, hranatej => strikacka)
sorry za "offtopic" dotaz...
a pokud je to jednobodova strikacka?Venca píše:Pokud je to karburátor, má kulatý filtr vzduchu.
Všechny E30 mají vícebodový vstřik.toretto_223 píše:plati tohle obecne? (kulaty filtr => karbec, hranatej => strikacka)a pokud je to jednobodova strikacka?Venca píše:Pokud je to karburátor, má kulatý filtr vzduchu.
Kulatý filtr má u E30 jen 316 s karburátorem, takový filtr jinam dát nejde.
- toretto_223
- Kontaktovat uživatele:
Jasne tohle ja vim.... me zajima jestli to plati obecne i ujinejch znacek...Venca píše:Všechny E30 mají vícebodový vstřik.
Kulatý filtr má u E30 jen 316 s karburátorem, takový filtr jinam dát nejde.
=> muze byt karbec se sanim a filtrem jako je v E30 strikacce? nebo naopak muze byt strikacka s kulatym filtrem navrchu tak jak to maj klasicky karburatory?
jojda
No tak tohle teda hoši! M40 nemam to je mi stopro jasny takže zbyva 318 nebo 316 mam nahoře nad karbecem velkej kulatej filtr jak píšeš že to pasuje k 316ce? To by mě pěkně na... jestli nemam 318! Diky moc a ještě mi to teda potvrd s tim kulatym filtrem. Čao 

320i
Re: jojda
Máš 316.Ráďula píše:No tak tohle teda hoši! M40 nemam to je mi stopro jasny takže zbyva 318 nebo 316 mam nahoře nad karbecem velkej kulatej filtr jak píšeš že to pasuje k 316ce? To by mě pěkně na... jestli nemam 318! Diky moc a ještě mi to teda potvrd s tim kulatym filtrem. Čao
trochu off topicRáďula píše:No tak tohle teda hoši! M40 nemam to je mi stopro jasny takže zbyva 318 nebo 316 mam nahoře nad karbecem velkej kulatej filtr jak píšeš že to pasuje k 316ce? To by mě pěkně na... jestli nemam 318! Diky moc a ještě mi to teda potvrd s tim kulatym filtrem. Čao
pokud nemaš motor ze žraloka, kterej měl označeni 316 ale byla to karburatorova 1.8
dojdi si nekam do hypermarketu a tam maji knižky jak na to, nebo jak se to menuje, a tam sou vypúsany všechny motory co meli e30 ky, třeba tam ten svuj poznáš
Lukas-e21 píše: trochu off topic
pokud nemaš motor ze žraloka, kterej měl označeni 316 ale byla to karburatorova 1.8
dojdi si nekam do hypermarketu a tam maji knižky jak na to, nebo jak se to menuje, a tam sou vypúsany všechny motory co meli e30 ky, třeba tam ten svuj poznáš

320i
Díky tak ten právě asi mam. Škoda
Jáák škoda??

Když to poladíš, tak budeš tlačit šestivály

http://www.unixnerd.demon.co.uk/m10red.jpg

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena

Čéče, vodkaď seš. To není na net, ale na celej večer u piva.
Pokavad chceš hejbat s nastavenim karbanátku, docela si užiješ a můžou se dít zajímavý věci, ale pokud jezdíš na spotřebu, tak na to radši zaponěň. I když při troše snahy.....
Pokavad chceš hejbat s nastavenim karbanátku, docela si užiješ a můžou se dít zajímavý věci, ale pokud jezdíš na spotřebu, tak na to radši zaponěň. I když při troše snahy.....

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".