palubní počítač
palubní počítač
Dá se nějak rozumě pořídit palubní počítač? Jakej je problém ho uvýst do chodu? Díky
Ja osobne mam z 325i, mel sem ho v 320i a ted sem ho dal do 318is. V 320 sem porovnaval udaje o spotrebe s realem a bylo to takrka presny. U is-a sem to zatim nezkousel, ale zda se to verohodny... Neni to nic tezkyho (az na jednu vec-viz nize) staci zapojit zdroj, a natahnout svazek k pristrojovce (akorat nevim esli je tam ten vstup u vsech...- jako sou tam ty dva, tak takovej treti, zlutej), mno a pak natahnout kablik s pipakem, venkovni cidlo a je hotovo. Alespon pro me, neb sem nezapoojil alarm, neb u ridici jednotky je jinej konektor a vubec je to tam cely jiny(u jednoho vedou kabely smerem do jednotky, u druhyho ven) a kdyz neni blokovana jednotka, tak to chytne napoprvy a tudiz neni splnen predpoklad pro aktivaci alarmu(3 pokusy o start)......
Esli máš fšechny 3 zapojený, tak se podívej do středovýho panelu za hodiny, esli tam nevede kabel se stejným konektorem jako sou u přístrojovky. Myslim že je zelenej. V tom případěby Ti stačilo sehnat enem ten počítaš a napíchnout ho tam. Ale já bohužel vo žádným nevim.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
- mpsdesign
- Kontaktovat uživatele:
Palubní počítač
Nazdárek, mám palubní počítač a neumím s ním pracovat. Jdem mi jen teplota a a stopky. Napiště mi někdo stručný návod díky
Cabrio