Vymena loziska u zadniho kola ???

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
StaLin

Vymena loziska u zadniho kola ???

Příspěvek od StaLin » 22. 06. 2003 19:36

Tak se pochvalte kdo uz jste to delal.
Nejdriv tam na mne kouka 30-ka matka (predpokladam ze tam nebude opacny zavit), ale dle meho gusta je celkem tenka, nezda se mi ze cele kolo drzi jen na te jedne matce, nebo jo? A k tomu lozisku se pak dostanu jak?
Tak esi mi k tomu nekdo neco napisete, budu rad, v utery zase ficim do spanel, a nechce se mi tam s chrasticim loziskem.

P.S. Nechcete se nekdo pridat na cestu 8) ?

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Re: Vymena loziska u zadniho kola ???

Příspěvek od SlimShady » 22. 06. 2003 19:54

StaLin píše:Tak se pochvalte kdo uz jste to delal.
Nejdriv tam na mne kouka 30-ka matka (predpokladam ze tam nebude opacny zavit), ale dle meho gusta je celkem tenka, nezda se mi ze cele kolo drzi jen na te jedne matce, nebo jo? A k tomu lozisku se pak dostanu jak?
Tak esi mi k tomu nekdo neco napisete, budu rad, v utery zase ficim do spanel, a nechce se mi tam s chrasticim loziskem.

P.S. Nechcete se nekdo pridat na cestu 8) ?
Na planovanie ciest pouzivam MS-Autoroute Express Europe 2000 (uz je samozrejme aj 2003, ale mne sa osvedcila 2000-ka) 8)
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

StaLin

Příspěvek od StaLin » 22. 06. 2003 20:02

No parada, tak uz vim jak tam trefit :lol:
Uz jenom aby mi vydrzelo to sterkatko co mam misto loziska a je to v suchu :shock:

Obrázek

P.S. Tak jedete nekdo se mnou? Zebysme udelali kolonu. 8) 8)

Philipson
Kontaktovat uživatele:

Ložísko??????????

Příspěvek od Philipson » 22. 06. 2003 20:09

Měnil jsem ložisko na pravým kole u Uhlíka za hoďku a ready, byla tam vůle jinak jsem ho neslyšel, ale teď mám problém když jedu rovně a do pravý zatáčky tak se zezadu ozývají divní zvuky, podle rychlosti od kvílení po drnčení jako zázrakem to při průjezdu levý zatáčky mizí asi bude total ložisko na levým kole. :oops:
:twisted: Máte někdo podobný zkušenosti????????????????? :evil:

Odpovědět