Originální centrál,co s ním může být???
Originální centrál,co s ním může být???
Zdravim a prosím o radu,mám v autě originál centrál,sundal jsem i koberec v kufru abych se podíval jestli je motorek na zamykání víčka nádrže,a je tam...ale nefungují mi ani dveře spolujezdce ani to víčko,a nevim jestli se má původně otvírat i kufr,každopádně,pojistka je dobrá(všechny jsou) ale stejně nemaká,a je mi líto mít v autě nefunkční centrál,co tam ještě může být za problém...Díky moc... 

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Já bych problém hledal pod levý předním reproduktorem -- řídící jednotka, často se do ni dostane voda (nejčastěji z šíbru) = většinou ende = sehnat řj, dá se občas i "opravit" ( třeba se "vysuší", vyčistí a jede na novo,..)
A když už to tam budeš mít rozbrabčený, tak se mrkni pod koberec v těch místech, jestli to tam máš vokyslý( neuraž se - častá věc), tak to musíš nějak zahylovat
el. motorky: můžou se spálit - pak se s tim dá hejbat a nebo se s nima nedá ani pohnout - silonový ozubený kolečko s ulomeným min jedním zubem - pak je potřeba se ptát, proč kuci servácký spáchaly sebevraždu - většinou je to řj - řiká jim kráva nějakou píčovinu typu - otevírej lenochu lenošná, je zamčeno, i když je ve skutečnosti odemčeno, no a motorek se zničí, chudák
tak nic, sem se vykecal, snad ti to trošku hýlfne
A když už to tam budeš mít rozbrabčený, tak se mrkni pod koberec v těch místech, jestli to tam máš vokyslý( neuraž se - častá věc), tak to musíš nějak zahylovat
el. motorky: můžou se spálit - pak se s tim dá hejbat a nebo se s nima nedá ani pohnout - silonový ozubený kolečko s ulomeným min jedním zubem - pak je potřeba se ptát, proč kuci servácký spáchaly sebevraždu - většinou je to řj - řiká jim kráva nějakou píčovinu typu - otevírej lenochu lenošná, je zamčeno, i když je ve skutečnosti odemčeno, no a motorek se zničí, chudák

tak nic, sem se vykecal, snad ti to trošku hýlfne

BMW The Ultimate Driving Machine
nejde od začátku,ale bavil jsem se s někym,a ten mi řek že to auto musí mít centrál už z fabriky,tak jsem kouknul na to víčko,odhrnul jsem koberec v kufru a je tam ten motorek,takže mám odmontovat celej ten plastovej nesmysl kde je reprák u řidiče? díky moc za rady,zítra na to kouknu,každopadně,kdyby to byla ta ŘJ,kolik to stojí,aby se to kdyžtak vyplatilo,jestli nebude třeba levnější nechat udělat centrál na dálku....