nechce startovat
nechce startovat
mam problem s 325,starter toci do zblbnuti,a motor nechce chytit.A kdyz se pustim z kopce jde to hned.Co s tym muze byt
-
Re: nechce startovat
Kontrola napětí, kontrola zapalovacího okruhu, stav svíček.fredo píše:mam problem s 325,starter toci do zblbnuti,a motor nechce chytit.A kdyz se pustim z kopce jde to hned.Co s tym muze byt
Jestliže chytne na cuknutí bez startéru, prohlíd bych bych tohle.
moje 2,5ka neche tepla chytit (uchcije se to) , zatim jsem prisel na tohle.Rozpojim konektor na vstriky a startuju (ono to chytne na asi 5s), pak ten konektor zapojim a chytne to v pohode (ze zacatku jsem to taky roztahoval a chytlo to,ale pak jsem zjistil ze tam je remen a ne retez jak jsem si myslel a uz to delat nebudu. 

Prover cidlo teploty, ECU si mysli, ze je motor studenej a da mu syticovou davku benzinu.dan_gti píše:moje 2,5ka neche tepla chytit (uchcije se to) , zatim jsem prisel na tohle.Rozpojim konektor na vstriky a startuju (ono to chytne na asi 5s), pak ten konektor zapojim a chytne to v pohode (ze zacatku jsem to taky roztahoval a chytlo to,ale pak jsem zjistil ze tam je remen a ne retez jak jsem si myslel a uz to delat nebudu.
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Ukapávají ti vstřiky...vyměn je a máš kliddan_gti píše:moje 2,5ka neche tepla chytit (uchcije se to) , zatim jsem prisel na tohle.Rozpojim konektor na vstriky a startuju (ono to chytne na asi 5s), pak ten konektor zapojim a chytne to v pohode (ze zacatku jsem to taky roztahoval a chytlo to,ale pak jsem zjistil ze tam je remen a ne retez jak jsem si myslel a uz to delat nebudu.