Mam ted nove touringa a ty cudle v operadlech tam jsou uplne zarvany (je to tak OK?) a nemuzu
s nima hnout,tak mi prosim poradte! - potrebuju nutne zvetsit kufr.
Touring - nevim jak sklopit sedacky!
chytneš sedák za zadní část, zvedneš nahoru o 90° a objeví se ti kovová páčka, kterou stiskneš dolů, tím ti vyjede čudl na opěradle a když opěradlo sklopíš dolů tak ti zapadne do trnu pod sedákem.
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Je to plna automatika. Odklopis sedak jak pise Mirek, ALE paka pod operadlem se silou pruziny zvedne a odjisti operu. Kdyz operu zatahnes dopredu, vyjede navrchu vedle operky oplastovane oko ktere po sklopeni opery navleknes na trn na spodku sedaku (aby se nekymacel a nebouchal vpredu sediciho do zad). Pri zaklapeni v opacnem poradi, zaklapnes operadlo, to se AUTOMATICKY zajisti a zajede oplastovane oko dovnitr opery. Zaklapnes zpet sedak, opera zustane zajistena, odjisti se automaticky pri vyklopeni sedaku. A tak stale dokola 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Kup jine na vrakaci a mas to.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Sakrys,to je uplnej manual - asi si to radej vytisknu
Dneska,kdyz jsem se tomu pokousel prijit na zub,tak mi venku v tom mrazu malem chcip nas pseudopes a me malem odesli prsty,nakonec me
pes ukecal (zacal kulhat...),tak to zkusim jeste jednou,az ted dorazim z prace,i tak radeji uz bez psa
Mejte se,ja uz prcham,pln ocekavani...

Dneska,kdyz jsem se tomu pokousel prijit na zub,tak mi venku v tom mrazu malem chcip nas pseudopes a me malem odesli prsty,nakonec me
pes ukecal (zacal kulhat...),tak to zkusim jeste jednou,az ted dorazim z prace,i tak radeji uz bez psa