dnes večer som prezeral nejaké veci na svojej Ete, a našiel som dve veci, ktoré by som v budúcnosti veľmi rád vymenil, nakoľko neskôr budem chcieť dať prefarbiť auto (asi na origoš farbu, Diamantschwarz Metallic)

Sú to dve "kusy" plechu, lepšie povedané dobrý kus karosérie, kde som našiel brutálnu hrdzu na skrytých miestach, a mne to stráááášne vadí...
Ten prvý inkriminovaný kus plechu je vpredu pod nárazníkom, ten plech na ktorý je prišrubovaný plastový spojler... pre lepšiu predstavu, obrázok:

Tá druhá časť je vzadu, "zadok", teda komplet zadný plech, na ktorom sú svetlá, nárazník, ŠPZ, atď... na tejto časti som našiel hnusne zhrdzavené časti pod svetlami osvetlenia ŠPZ. Keď som ich odšruboval, skoro mi vypadli, ľavé svetlo mi drží už len jedna šruba, a aj to len tak-tak, nakoľko jedna strana bola komplet skorodovaná a po vyndaní mi upadol poriadny kus plechu, v ktorom bola aj dierka s tým plieškom so závitom:

Tak sa chcem spýtať, či potrebujem vymeniť komplet celý zadok, alebo sa to dá nejak obísť a nahradiť iba tú časť pod viekom kufru s osvetlením, a takisto k tomu predku, či to treba sundať celý ten spodok, alebo ako na to?
Tie plechy budem meniť niekedy po lete, ale samozrejme by som rád vedel ako na to, keď sa k tomu dostanem

Danke za rady už vopred