Zadna naprava skakanie
Zadna naprava skakanie
Zravim Vas, mam e30 325i velmi sa v tom nevyznam a preto Vas prosim o radu...mam tam domontovany samozvor a prednadavnom som zistil ked som chcel odpichnut zo semafora ze miesto presmyku mi zacne brutalne skakat cela naprava ako keby ju islo odtrhnut...na suchom asfalte je to este ako tak az tak neskace ale na mokrom to je nieco nenormalne ako keby sa mi cele auto islo rozpadnut
v com bude chyba? nechcem to dat do servisu lebo mi tam zas pomenia aj to co netreba...preto Vas prosim o radu.Dakujem

- Spooky-0987
- Spooky-0987
asi rok do zadu som niekde na sportovom kanaly v telke videl nasledovne veci ...voz 4x4 na prachu a ked zacal presmikovat tak koleso odskakovalo od cesty a nasledne vymenili tlmice a na tom istom terene naschval dali kolesa hrabat a ani jedno koleso neodskakovalo...........tak som zostal soknuty lebo moje kolesa mi tiez na mokrej ceste odskakuju ale len niekedy a tlmice by som nerad menil lebo tam mam seriove tlmice od vyroby cize z roku 1988 a su to koni a elektricky sa steluju z miesta vodica a maju 4 polohy tvrdosti ..ked dam hard tak je to totalny rebrinak a ked dam na najmeksie tak je to ako jazda v 7mickovom bawu....ale ved maju iba 16 rokov, to este nemoze bit zle 

šiska + laďak = /-8 ps/
Na vykon sa musi ist cez železo
Na vykon sa musi ist cez železo
- RedBaron
- Kontaktovat uživatele:
Máš, udělej silentbloky nebo zadní tlumičepsena píše:Me to na mokru taky malicko poskoci, ne vzdy, zalezi na povrchu.Na suchu je to hladkej powerslide...Nerek bych ze tam mam neco volny.

Škoda Octavia kombi + Suzuki GSX-1300R Hayabusa
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
Mě se to po výměně tlumičů za nové nezlepšilo. Silenbloky se na nápravnici na technický kontrole ani nehly, ale to ještě nezaručuje, že jsou OK. Čili fakt věřím tomu, že to nemusí být závada. Jó mám samosvor, možná že jak se protáčí obě kola, tak to chytne nějakou rezonanci, že začnou obě kola odskakovat ve stejným rytmu a pak ty rány.
Skáče to někomu, kdo nemá samosvor?
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ano, ja niekedy ked blbnem na letisku, tak to chyti rezonanciu ale len pri hodinach, taky slabsi odskakovaci zvuk. Tlmice mam funglnove. Ale je pravda, ze ja z krizovatky odchadzam slusneRotten píše:Mě se to po výměně tlumičů za nové nezlepšilo. Silenbloky se na nápravnici na technický kontrole ani nehly, ale to ještě nezaručuje, že jsou OK. Čili fakt věřím tomu, že to nemusí být závada. Jó mám samosvor, možná že jak se protáčí obě kola, tak to chytne nějakou rezonanci, že začnou obě kola odskakovat ve stejným rytmu a pak ty rány.

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Ano mam samosvor a dela mi to pouze na mokru, podvozek ok , ale vzadu Tlumice Monroe 66%, takze i tim to bude.Necekam ale ze se to nejak po vymene zlepsi.Rotten píše:Mě se to po výměně tlumičů za nové nezlepšilo. Silenbloky se na nápravnici na technický kontrole ani nehly, ale to ještě nezaručuje, že jsou OK. Čili fakt věřím tomu, že to nemusí být závada. Jó mám samosvor, možná že jak se protáčí obě kola, tak to chytne nějakou rezonanci, že začnou obě kola odskakovat ve stejným rytmu a pak ty rány.
E 34 M5
No to teda normalni neni. Ja nevim proc si to nikdo nechce pripustit, ti co rikaji SB na napravnici maji pravdu, proste nikdo je nikdy nemenil, protoze je to voser a neni na ne kloudne videt, takze si toho nikdo nevsimne.Rotten píše:Skákání se tu už řešilo a došlo se k tomu, že to je normální.
Po vymene je to trochu jiny kafe a tak drahy to neni...