Odhlučnění motorového prostoru
Odhlučnění motorového prostoru
Chtěl bych ma kapotu nalepit nějakej tlumící materiál (žádnej tam nemám), přemýšlel jsem o karimatce, nebo tak něco, ale to by se mohlo roztavit že? Zvuk má být od laufu a ne od motoru, nelíbí se mi, jak de slyšet klapání ventilů, různý rezonance a podobně. Máte nějaký zkušenosti čím to zatlumit?
325E Hoří vzduch 

vyráběj se i náhrady
třeba Micra Praha
a jestli ti cvakaj ventily, tak si je seřiď - pokud vstřiky, tak s tim asi nic neuděláš
apropo u šestiválce by měl jít zvuk spíš z motoru - z výfuku dokáže prdět cokoli, ale zpěv šestiválce je něco lepšího
třeba Micra Praha
a jestli ti cvakaj ventily, tak si je seřiď - pokud vstřiky, tak s tim asi nic neuděláš
apropo u šestiválce by měl jít zvuk spíš z motoru - z výfuku dokáže prdět cokoli, ale zpěv šestiválce je něco lepšího

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
...a jestli ti cvakaj ventily, tak si je seřiď - pokud vstřiky, tak s tim asi nic neuděláš...
To jsem přesně čekal, že to někdo napíše. Ventily bych asi seřídit měl (na jaře), ale i seřízený ventily jdou slyšet. A navíc je tam dost jiných zdrojů hluku. Na originál fakt nemám... Chtěl jsem to nějak levně vykutit. A někdo napsal zvuk šestiválce de od motoru??? Většina de z laufu. (si myslim) a jesti nemám pravdu, ať se na vrakoviště propadnu...
To jsem přesně čekal, že to někdo napíše. Ventily bych asi seřídit měl (na jaře), ale i seřízený ventily jdou slyšet. A navíc je tam dost jiných zdrojů hluku. Na originál fakt nemám... Chtěl jsem to nějak levně vykutit. A někdo napsal zvuk šestiválce de od motoru??? Většina de z laufu. (si myslim) a jesti nemám pravdu, ať se na vrakoviště propadnu...
325E Hoří vzduch 

- Spooky-0987
možná je taky dobrý vědět kolik ten originál stojí , sada, tři kusy : 1170,- Kč.Peter píše:Na originál fakt nemám...
ten materiál od Mikry vyjde myslím 500 za bm
P.S. mám ho doma nepoužitý, můžeš si přijet.
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
no prdlavka soundPeter píše:Jo ale jakejZave píše:Peter: Zvuk de od motoru...vyfuk udelas i na 1liru
![]()
![]()
![]()

no sestivalec zacne zpivat nad 4 tisicema, ale u ty Ety to bude trosku jiny kdyz tolik netoci

tak me napadá, že jsem nikdy nejel v Etě

no taxi dáme závazek - ty si seženeš někoho v Brně kdo tě proveze v 325i a já to samý tady v Praze s EtouPeter píše:DCnapsal: ...tak me napadá, že jsem nikdy nejel v Etě
Nic si z toho nedělej, já zas nejel v 325i, akorát v E36, ale to jsem ještě tak nežral BMW. Takže nemám s čím porovnávat...

A proč ten tlumící šmejd nekoupíš na vrakáči nebo tady od někoho kdo rozprodává bávko na díly? Na mý etě bětě tam je opravdu jeden velkej kus a myslím že funguje bezvadně. Do 3.5tis motor moc slyšet nejde, zato výfuk jo. A jestli to chceš odhlučnit pořádně, tak přemejšlej o deklu pod motor. Ten udělá divy. Jsou 2 typy a měli ho v Lopuchový.
Ke zvuku - slyšet motor od motoru - to je vidlárna. A žádnej extra pěknej zvuk to neni. Krásnýho zvuku se dosahuje výfukem. To je můj názor...
Ke zvuku - slyšet motor od motoru - to je vidlárna. A žádnej extra pěknej zvuk to neni. Krásnýho zvuku se dosahuje výfukem. To je můj názor...