Díky za rady nebo za nabídky kdyby ji někdo měl za pár peněz

Správný postup = ověřit si funkci visco-spojky dřív, než s ní vůbec něco začneš dělat.james1991 píše:Novou viscu mám v zásobách, tak jí tam asi dám, když by to měla být ona.. Byl bych šťastnej kdyby by byl po výměně klid, jelikož přesně jak bylo psáno výše, zní to jak V12:D Ono to jede, ale je pravda že mi to přijde takový trochu líný zhruba od 3,5tis a výš, jakoby to už nemělo takový výkon.. No každopádně děkuju za rady a jak bude čas prohodím ji:)
james1991 píše:Tak sem vyměnil visco spojku. Studený to nedělá, ale když se trochu ohřeje tak to dělá stále docela nepořádek.. třeba i když jedu na 4ku a točim motor kolem 3tis.ot/min tak je to dost slyšet jak se tam ta vrtule točí...
Venca píše:Správný postup = ověřit si funkci visco-spojky dřív, než s ní vůbec něco začneš dělat.james1991 píše:Novou viscu mám v zásobách, tak jí tam asi dám, když by to měla být ona.. Byl bych šťastnej kdyby by byl po výměně klid, jelikož přesně jak bylo psáno výše, zní to jak V12:D Ono to jede, ale je pravda že mi to přijde takový trochu líný zhruba od 3,5tis a výš, jakoby to už nemělo takový výkon.. No každopádně děkuju za rady a jak bude čas prohodím ji:)
.
Aha.james1991 píše:Správnou funkci jsem se pokoušel ověřit si. Za studena by měla jít zastavit novinami, ale za studena jsem ji nezastavil ani kartonem a to jak se starou původní viscou tak ani s novou viscou. Vrtule se pořád točila dost velkou silou..
Teď na to čučim.. U uplně studenýho auta zastavit nešla a potom ani když mohlo mít tak cca 20 stupňů... prostě ani jednou se mi jí nepodařilo zastavit a to že sem se vážně snažil..james1991 píše:Jo to jsem udělal. Zastavit nešla, ale cca po 5ti minutách zastavit nešla.. pak byla cca 15min ticho a pak začala hučet i při 70ti a výše...
Na úplně studeným motoru bezprostředně po startu ani nemá jít zastavit. Uvolní se teprve během chodu, další záběr má nastat až když těleso spojky dosáhne 80°C.james1991 píše: Teď na to čučim.. U uplně studenýho auta zastavit nešla a potom ani když mohlo mít tak cca 20 stupňů... prostě ani jednou se mi jí nepodařilo zastavit a to že sem se vážně snažil..