chcem sa opytat ako by ste riesili nasledovny problem.
menil som na M42 tesnenie pod vikom ventilov, daval som tam elring, nove tesnenie, tesnenia na svieckove otvory, nove sruby a tiez tesnenia srub.
Vsetko bolo ok, okrem dvoch srub, ktore uz nechytali dobre na zavite v hlave, pretacali sa ale drzali.
Po cca 5000km som si vsimol ze tie dve sruby vypadli, skusal som tam dat nove, ale uz tam nie je ziaden zavit.
Na obr. som oznacil kt. su to sruby. Obr je len ilustracny.

Problem je v tom ze tesnenie nechcem davat dole, lebo si myslim ze uz nebude splnat funkciu. Na diere ktora je napravo nepresakuje olej ani dovnutra otvoru sruby, ani mimo tesnenia, v druhej diere ale je olej, vonku sice nepresakuje, ale ked to necham tak casom urcite bude.
Ako tie diery vycistit tak aby tam nebola ziadna mastnota atd ? Chcel by som to urobit tak ze sruby budu jemne mastne, da sa nane trosku tekuteho kovu, nejakym sposobom sa to natlaci aby to aj drzalo, a necham zaschnut. tym padom by ten tekuty kov mal vytvorit zavit a takisto by sa nemal nalepit na srubu do takej miery aby sa dalo odsrubovat.
resp. skusit velmi jemne predtym vyrezat zavit a tu srubu takisto nejakym lepidlom alebo tekutym kovom tam natocit.
za akekolvek rady budem vdacny

trosku som sa rozpisal, sry