PS. menil jsem labmadu,snimac teploty RJ,vahu a vse promereny.ventilek volnobehu jsem doma skousel a jede-cvaka kdyz mu dam stavu.ach joiste píše:hele hosi, ja ten monektor taky odpojil.voz jel uplne suprove. jakmile se ale ohral, konec,ende finito.skapina a nedrzi volnobeh po pridani a naslednem pusteni plynu.co to kurva je? zeby ty hadice pod sanim?jako co jsem tady cetl,supr,konektor pomoh moc! ale co to je kdyz: pustim plyn a otacky klesnou az mooooc nizko a zadusi se.dela to jenom kdyz je teply.mne uz s toho smrdejou zaludy..ja to delat nebudu!tohle ne!!!!ja to auto rozbiju!!!
problémy IS
Iste: mozna je to prkotina, ale priznaky odpovidaji, takze zkoukni hadice k a od volnobezaku. Pravdepodobne tam budes mit nejake gumove teplotne nestale jebky, ktere se pri vyssi teplote podtlakem "vcucnou ci zcvrknou" a proto se to udusi. Originalni hadice jsou pevne, presne tvarovane a nezmacknes je. Me se to teda nestalo na iSu, ale na m20 a to ta hadicka ma stezi 7 cm delku a priznaky byly presne to, co jsi popisoval...
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
řešení
Tak sem měl ten samej problém 318is, po ohřátí motoru, když sem vypnul klíček a znovu nastartoval, rozjedzd děs běs, cukalo, chcipalo, po chvilce vše ok. Zkoušel sem ukostřit tu lambdu to fungovalo chvili a pak houpal volnoběh a tak, tak sem rozpojil ten konektor pod předním sklem, a je vyřešeno,kara jede jak fík, kat verze rozpojený konektor. Díky bohu, tedy foru...

todle sem objevil když sem rozpojil ten konektor, docela prasarna ne...
od čeho může bejt takovej kabel, jak nějakej k baterce...
nevíte...?

todle sem objevil když sem rozpojil ten konektor, docela prasarna ne...
od čeho může bejt takovej kabel, jak nějakej k baterce...
nevíte...?