cisteni injektoru ultrazvukem
tak tam sem presne dneska by a uz jim neverim ani nos mezi ocima.
poprve sem tam hazel vstrikovace nekdy minulej rok v cervnu, vsecky vycisteny, za 1100 bratru. predtim jezdily v motoru, po vycisteni, kde mi rekli, ze jeden lehce protejkal, kazdej daval jinak, ale prej vyreseno sem je hodil do krabice a za pul roku sem je nahazoval na motor, kterej sem si strkal do kary (M50B25 misto M5B20) a tri z nich nedavaly ani kapku.
tak sem nahodil dvoulitrovy, jezdim na ne. nekdy tak pred pul rokem sem si koupil od vrablika komplet listu vstriku i se vstrikama, dneska sem je tam odvez, tak prej dva vubec nereagujou a jeden protejka jak dunaj. a nez z toho zacnu vyvozovat dusledky, tak si chci udelat presnej obrazek o tom, co se to vlastne deje. nemuzu prece jezdit na dvoulitrovy vstriky do aleluja;-) samo ze ty dva si odzkousim nasucho jenom se zdrojem, ale zacinam z toho bejt rozmrzelej...
zakladni predpoklad je, ze vrablikovi verim, zatimco neptunu ne.
a dalsi otazka, muzou se vstrikovace po pul roce valeni se v krabici v suchy garazi zkurvit?
poprve sem tam hazel vstrikovace nekdy minulej rok v cervnu, vsecky vycisteny, za 1100 bratru. predtim jezdily v motoru, po vycisteni, kde mi rekli, ze jeden lehce protejkal, kazdej daval jinak, ale prej vyreseno sem je hodil do krabice a za pul roku sem je nahazoval na motor, kterej sem si strkal do kary (M50B25 misto M5B20) a tri z nich nedavaly ani kapku.
tak sem nahodil dvoulitrovy, jezdim na ne. nekdy tak pred pul rokem sem si koupil od vrablika komplet listu vstriku i se vstrikama, dneska sem je tam odvez, tak prej dva vubec nereagujou a jeden protejka jak dunaj. a nez z toho zacnu vyvozovat dusledky, tak si chci udelat presnej obrazek o tom, co se to vlastne deje. nemuzu prece jezdit na dvoulitrovy vstriky do aleluja;-) samo ze ty dva si odzkousim nasucho jenom se zdrojem, ale zacinam z toho bejt rozmrzelej...
zakladni predpoklad je, ze vrablikovi verim, zatimco neptunu ne.
a dalsi otazka, muzou se vstrikovace po pul roce valeni se v krabici v suchy garazi zkurvit?
E34 525iT. ale je to nekonecnej pribeh. sekery koupeny, hura na renovaci, opraveno, jde se lakovat. M50B30TU stroker v pozvolné výrobě...
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Mohou, záleží jakou kapalinu použili pro ultrazvukové čištění. Koroze je sviňa, a pokud zbyla ve vestřikovačích voda, je průšvih i dříve než za půl roku.pragdejf píše:... muzou se vstrikovace po pul roce valeni se v krabici v suchy garazi zkurvit?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Proto sem pouzil technicky benzin.Korozi nezastavime,takze je mozne ze ji napadla uvnistr striku.Ale ONI pisi cisteni ve specialni kapaline!!!Coz doufam dodrzi.
Muzu odzkouset,mam doma 4vstriky na M42 zkousene u pana bosche,vycistene a plne funkcni.Tka bych jim je tam dal,co na ne reknou.
Jste pro??
Muzu odzkouset,mam doma 4vstriky na M42 zkousene u pana bosche,vycistene a plne funkcni.Tka bych jim je tam dal,co na ne reknou.
Jste pro??
E 30 1.8iS a E 30 1.8iS
budou za to chtit prachy... za odzkouseni myslim 500. listu vstriku, palivovou pumpu, i vsecko otatni mam, par spinacu a odmernejch valcu dam taky dokupy, o svatcich na to vlitnu....
E34 525iT. ale je to nekonecnej pribeh. sekery koupeny, hura na renovaci, opraveno, jde se lakovat. M50B30TU stroker v pozvolné výrobě...
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Speciální kapalina
Směs benzinu s (m)etanolem a kdoví čím ještě. A právě ethanol/methanol je problém, začne se časem rozkládat.

323ti stock condition
323ti stock condition
Já to peru v destilce s příměsí nějakýho sajrajtu, co jsem koupil k tý ul. myčce, následně vyfoukám tlakovým vzduchem, následně do vstupu několikrát nastříkám konkor a profouknu, takže je uvnitř určitě promaštěnej (vstřiky jsou stále připojený na relé, které jim dává impulzy k otevírání) Během tohodle z nich leze vodní a posléze olejová mlha...
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
-
Vstřiky
Já sem nechal čistit vstřiky taky v Neptunu asi 3 roky zpět (m30b35) a před čištěním měly 85-90% a po 90-95%. Takže trochu zbytečný, nepoznal sem rozdíl(najeto asi 250tkm a jezdim na 100okt.)
E34 535i
E34 540i
E34 540i
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Aha, takže kdo má cit pro veterány, dělá charitu a ne servis za peníze?
323ti stock condition
323ti stock condition
a je vůbec potřeba vstřiky čistit to že jsou zamrdane krycí kloboučky neznamená že je vstřik zamrdany zevnitř a špatně rozprašuje
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
tiez nad tym uvazujem ci to ma zmysel, ci ich len nevycistim z vonku pre dobry pocit, vymenim gumicky a nahodim ich spat zvlast ked su v poriadku a fungujuM40TURBO píše:a je vůbec potřeba vstřiky čistit to že jsou zamrdane krycí kloboučky neznamená že je vstřik zamrdany zevnitř a špatně rozprašuje
to Cipo: Dakujem za link volal som tam a po telefone celkom prijemny a ochotny pan, za jeden vstrek cistenie , kontrola pripadne vymena gumiciek 10 EUR, prijemne prekvapenie, cakal som tak cez 100 EUR
to Francis: Nemyslim ze tvoj prispevok bol nejakym prinosom k teme, mal som na mysli, ze po skusenostiach s opravami a cistenim vstrekov na dieseloch radovo v stovkach eur za kus, sa nikto nebude aspon tu v BA za 30-40 EUR zaoberat so styrmi 25 rocnymi vstrekmi a povie ti, ze to hod do kosa, ze sa to neoplati ani cistit.
Cital som viacero prispevkov od clenov klubu ako si cistili vstreky ultrazvukom, ci uz doma alebo v praci a tak som myslel, ze poslem niekomu vstreky, vycisti mi ich, poslem mu napr. 20- 30 EUR a vybavene. Ale ako som pisal vyssie pan zo Ziliny ma prijemne prekvapil pristupom aj cenou tak ak ich budem cistit, tak asi tam.
e30 318i cabrio
nechavam čistit karbece na motorky, neni to kdovijakej zazrak, ale něco to dělá..zlepší se starty, chod, reakce na plyn...vyplaví to nějakej sajrajt a uvolni to kanalky, ale že by to třeba dekarbonizovalo td vstřik, o tom dost pochybuju..
zkus to treba v nějakym zlatnictvi nebo si tu čisticku za tech 30e kup a maš po problému
zkus to treba v nějakym zlatnictvi nebo si tu čisticku za tech 30e kup a maš po problému

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

ja jsem cistil zde: www.jetservis.cz
dostal jsem nejakej protokol pred cistenim a po a malinky rozdil tam byl.
Dale jsem nechal zkontrolovat regulator tlaku.
Vstriky jsem tam poslal postou a na dobirku poslali zpet.
Za me spokojenost
dostal jsem nejakej protokol pred cistenim a po a malinky rozdil tam byl.
Dale jsem nechal zkontrolovat regulator tlaku.
Vstriky jsem tam poslal postou a na dobirku poslali zpet.
Za me spokojenost

e39 528i touring
e83 x3 3.0ia
e85 Z4 2.5i Merlot rot
e32 740ia Alpina look
e30 328i coupe M-Technik II m20b28
R1100s Mandarin
R1150gs twin spark
e83 x3 3.0ia
e85 Z4 2.5i Merlot rot
e32 740ia Alpina look
e30 328i coupe M-Technik II m20b28
R1100s Mandarin
R1150gs twin spark
- Fuseon
- Kontaktovat uživatele:
Chalani nemate nejaky zdroj na tesniace kruzky na vstrekovace? v BMW za to pytaju priam nehorazne ceny, potrebujem ich 60ks na 5 sad vtrekovacov, pripadne aj tie plastove čiapočky a sitka. dakujem za radu
A vůbec všech investic do kábra je nesmysl. Buď to člověk chce a nebo ne a dál to nemá cenu řešit