Nova elektrika.

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Gerchan

Příspěvek od Gerchan » 14. 04. 2008 20:58

marlin píše:
Vasa píše:
4, pokud neco nejde vubec mas to o hledani obcasne zavady jednodusi

.
tak to je presne u me... nefunguje central, prave zrcatko, nekde je spatna kostra....

Mno, premyslim ze jen udelma nove konektroy, proste znova napojit.... Jenom ty konektory bych chtel novy.
popr. komplet cely interoerovy svazek, nekde splasit.
Co se tyce zrcatek, el. oken a techto picovinek bych te chtel povzbudit. Neni nic tezkyho prijit na to proc to nefacha a pokud to jsou jen ty kontakty, tak je to v pohode.
Auto mi dlouho stalo a behem stani mi prestali stahovat okna - respektive jednou jeli dolu, pak zase nejeli, za chvili zase jeli, proste zmatek... Zrcatka nefungovali fubec ani jedno, ani se nehli. A to nez jsem to daval do garaze, tak fungovalo vsechno!
Vyndal jsem prepinace na stahovani oken, rozebral, vycistil a po problemu. Dneska jsem vyndal ze dveri ovladac zrcatek, rozebral, vycistil - byl pekne zelenej :-) a je po problemu.
Kvuli takovym kravovinkam to do servisu nedavej, to zmaknes sam :wink:

marlin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marlin » 15. 04. 2008 14:56

Macek píše:Zkus nejdříve rozpojit ten štekr mezi dveřma a kastlí a uvidíš, pokuď se to roapadne nasračku, tak upřímnou soustrast, čeká Tě piplačka, pouď to tam bude jen trochu okyslí, kastříkat kontaktol a párkrát zandat a rozpojit, většinou se to chytne. Popřípadě nejakým pidi dráťáčkem ty piny očistit.
to jsem udella u spolujezdce.... vysypali se na me piny... proste na ferovku upadly... takze takovyhle je asi stav. U ridice jsem si to ani netroufl rozebrat.
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska

Tony
člen E30.cz

Příspěvek od Tony » 15. 04. 2008 17:55

Vasa píše:
stanco1 píše:
Vasa píše: - pokud mam tzv. BMW special tools, na nedestruktivni rozebirani konektoru a vyndavani "pinu" (lze je obtizne ziskat u ruznych spratelenych zamestnancu dodavatelu svazku pro BMW ).
No v tomto sa mylis, WURT vyraba univerzalnu sadu vytahovakov na piny
pokud ano tak je to jedine dobre. Diky za info.
Jj, u Würthu mají spoustu velice zajímavých věcí. Kdyby bylo potřeba, mam tam velice zajímavý slevy...
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.

608 / 057 967

georgewolfik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgewolfik » 16. 04. 2008 21:15

Marline vymejšlíš kraviny očisti to a proměř to!!! jestli tam jde štáva...měnit komplet kabeláž když skoro nemusíš.....??? ne ne a ne...vím o čem mluvím ted jsem to absolvoval výměna komplet kabeláže a je to voser
:wink:
Obrázek
http://www.youtube.com/watch?v=HdXYsiuD0zs comntář by BOOOBIKÁÁÁÁ
www.vlk-art.cz 776 390 176

Odpovědět