baterky

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Cons

Příspěvek od Cons » 10. 08. 2007 13:56

Venca píše:
Cons píše:A ještě něco. Byl bych vděčen adminovi kdyby mi zrušil účet,než tady být terčíkem za každou otázku,to radši začnu více prohledávat web vyhledávači protože to milý Maxi je mnohem účinnější a rychlejší a bez tvých komentářů. Děkuju. :evil:
Administrátor ti nic rušit nemusí.
Stačí, když sem, do sekce "Technika a servis" nebudeš psát takový příspěvky, který nikomu nepomůžou a jen zbytečně hrotí - ty tvoje poslední jsou bohužel přímo vzorový.

Nezapomeň, že fukce "Hledat" je o to méně použitelnější, o co více balastních a nehodnotných příspěvků se zde objeví.

Max-Max možná občas někoho sjede - dle mého jde ale o případy, kdy je to skutečně zapotřebí. Bez občasných korekcí by tu zůstaly jen haldy blafů a nezodpovězených dotazů, jako na lamerských diskusích, kterých po internetu mraky.
Souhlasím,já se polepším. Ale když někomu poradím,Max mě sjede,já mu na důkaz toho že mám pravdu pošlu fotky a on to přejde povzneseným mlčením,tak se mu na kontě u mě množí vroubky. A už si prostě nenechám srát na hlavu. S tebou jsem měl taky konflikt,nakonec jsem musel uznat že proti tobě o tom vím hovno a následovala omluva. Max akorát bičuje a machruje. A že jsem jeho oblíbenec po tom našem problémku tak o tom nepochybuj. A sjíždí kdekoho a čímdál častěji,chápu,je naprosto bez debat fakt že to fórum potřebuje dát do latě,ale za cenu takovýchto výpadů si myslím rozhodně ne. Je zde spousta,obrovská spousta báječných lidí,hodně z nich - tebe do toho počítám taky o těch autech ví kdeco a skutečně se dá o jejich příspěvky opřít a postupovat podle nich,ale taky zde jsou lidi kteří mají problém,neznají danou problematiku detailně a přesně na ty se pak většinou buď každej vyprdne nebo je sjede že to tu už bylo a hledej atd. A když se někdo zeptá na E21 která je zde brána jako největší sračka,nikdo mu zákonitě neodpoví tak proč bych mu nenapsal když si jednu stavím šroubek po šroubku a znám ji jak svý boty? Ale i o ní Max ví všechno jak jsem se již několikrát přesvědčil a když jsem jeho opravení mých údajných omylů dokázal vyvrátit tak marně čekám na alespoň prosté ANO,měl jsi pravdu. Rozhodně nemám patent na rozum a už vůbec netvrdím že mi psaní do techniky činí radost,jen se kolikrát nemůžu dívat na to jak několik dní visí příspěvek bez jakékoli reakce. Tak se snažím napsat aspoň něco. Když o tom nic nevím,odkážu dotyčného na tebe nebo na Macka a tak dále. Když tuším nebo jsem se s tím setkal u sebe,proč nenapsat co mi pomohlo? Může ale nemusí jít o stejnou závadu. Ale každopádně jsem tady furt peskovanej za snahu pomoct,zákonitě si musím říct že se na to můžu... Jako já budu louskat němčinu,angličtinu,hledat materiály,nakupovat předražený knížky abych alespoň trochu něco znal a je to všechno špatně. Tak fajn. Jednu věc jsem opomenul a tou je fakt,že všechny servisní materiály jsou psaný v době kdy se ty pekáče vyráběly a vše je ilustračně zobrazeno na nových autech. Po těch 25 letech to prostě už je všechno jinak - stáří,zásahy majitelů,servisů... Prostě spousta věcí se musí řešit jinak než je popsána v knížkách. Ano,v tomhle jsem se dopustil velkého omylu.

budha
člen E30.cz

Příspěvek od budha » 10. 08. 2007 14:45

k baterkam...: mel jsem rozebranejch par pristrojovek a u jedny opravdu byli nejaky historicky NiMH akumulatory a zase v dalsi byli Lithiove..jen me asi napada ze to kombinovat rozhodne nepujde..protoze Lithiove maj 3V a nejdou dobijet a NiMH maj 1,2V a za jizdy se podle me nejak dobijej...
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990

cmelak

Příspěvek od cmelak » 10. 08. 2007 18:07

budha píše:k baterkam...: mel jsem rozebranejch par pristrojovek a u jedny opravdu byli nejaky historicky NiMH akumulatory a zase v dalsi byli Lithiove..jen me asi napada ze to kombinovat rozhodne nepujde..protoze Lithiove maj 3V a nejdou dobijet a NiMH maj 1,2V a za jizdy se podle me nejak dobijej...
mas pravdu, vyndam je a proste se zkusim poptat presne po tech samejch co tam byli.. diky.

Lukas325e

Příspěvek od Lukas325e » 10. 08. 2007 18:29

Tady by to mohly mít www.gme.cz
STOP DREAMING START DRIFTING!!!

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 11. 08. 2007 00:30

2 Cons: clovece necil se, kousne se ti pumpa. Pokud neco pisu, vim proc to pisu. Taky vim, ze neco tu urcite je x krat popsano, tak proc bastlit jen proto ze si to nenajdes? Tebe bavi furt neco resit 10x, kdyz to muzes diky info odsud udelat jen jednou a poradne? Ano, sem dost citlivej na zakladni pravidla, a HLEDAT je vec, ktera dokaze divy kdyz zadas spravnou kombinaci slov na problem, kterej potrebujes. Pokud te urazi upozorneni na dle meho nazoru nevhodne namety a prispevky, je to tvuj boj, to same muzes udelat ty pokud mas dojem ze pisu kraviny. Pokud mne napriklad napise Mrca ze vim hovno, tak to budu muset uznat, protoze patrne vi, proc mi to pise.

Na margo nasi debaty ku ktere si posilal i fota: ano, neopdovedel sem z jednoducheho duvodu - udelal si tak detailni fota ( bohuzel tak velika skrz data, ze muj net pres mobil to taha tak hodinu kdyz si to chci kouknout), ze sem to poradne ani nekouknul. Pokud ovsem bude podobnej problem ver tomu ze si na to vzpomenu a dam si tu namahu a nactu si to, jen abych z tebe nedelal vola. Takze pokud te moje mlceni nasralo, promin, ale byli to fakt giganty data.

Pokud mas na mne neco osobniho, treba pest do ksichtu, cekam te v Hoskovicich, osobne si to muzem vyrikat nebo si dat panaka. Nazdar, ma ucta.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Odpovědět