vítr pod víčkem

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Huska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huska » 03. 11. 2003 18:08

Sean píše:No nevim.Už jsem to tu psal,ale asi zálží na motoru.Každej na to má jiný názor.Až si nechám změřit tlaky,dam vědět.Pak se uvidí jak to je.S výkonem problém nemám,táhne už od 3000 a řekl bych že ani před nima se nefláká.Při 50km/h tam loupnu 5-ku a jede!Bez problémů.Jestli má kroužky na nic,to by mě zajímalo jak pojede po výbrusu.Mimochodem 30tis za výbrus je fakt,fakt dost.
Fouká to u všech aut a u všech motorů...chlapi proč si myslíte že je ventylovej dekl odvětrávanej???? hmmm proto že by tam nebyl pohyb vzduchu asi ne :shock: :shock: ...
Seane neboj, ale je to normální...je sice pravda, že čím více vyběhanej motor tím víc to fouká, ale je to zcela normální jev. Řeči o GO spojené s tímto jevem jsou zcestné :evil:
PS.: Už jsem nechtěl znovu na toto reagovat, ale když jsem to četl tak jsem si nemohl pomoct. :arrow: A měl by jsi se řídit radou RedBarona....3-tí větou
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30+i30N Fastback+Hyundai SantaFe IV+Š1000MB+ 2CV+Jawa+ DAF LF+Volvo FM a EC55B, MB Atego, Hilux, Boxer,7x Caddy, Komatsu,JCB EX: GSF, MGA, E30 318i,325e,318i, E36 323i/LPGi,318iA,328i, E46 328iT-320d-320dT :-)

Sean

Příspěvek od Sean » 04. 11. 2003 07:29

Tak uzavřeme debatu.Už si myslím to samé.To že jsem vyprovokoval Husku k odpovědi mi dalo zabrat,ale stálo to za to.Konečně vím jako to je.Nakonec sám vidíš,kolik názorů se tu objevilo.Co mě přesvědčilo,byla kámošova e30.Díky za reakce,příště přijdu s další volovinou-předem se omlouvám

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 26. 03. 2004 21:53

BaVomil píše:Neřek si jakej je to motór. Dyš je to motronic tak todle je uplně normál že dyž vodevřeš to víčko a žene se tam zduch.
Motór taky špatně běží protože do ňej leze skrz to vodevřený víko falešnej zduch.
Má pravdu ... předsedo ....! :lol:

Stany

Příspěvek od Stany » 26. 03. 2004 22:42

BaVomil píše:Neřek si jakej je to motór. Dyš je to motronic tak todle je uplně normál že dyž vodevřeš to víčko a žene se tam zduch.
Motór taky špatně běží protože do ňej leze skrz to vodevřený víko falešnej zduch.
Co je to za blbost :?: :?: rači mlč člověče

Stepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepan » 27. 03. 2004 01:00

Stany píše:
Co je to za blbost :?: :?: rači mlč člověče
No taky si myslim, že jestli je to karbec, nebo to má 8 KŇtroniců a jinejch pikačovin, tak je to jedno. Každopádně fičet by tam nemělo, ale krize to taky nebude. I když severák se mi zdá dost :wink:
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena :twisted:

Odpovědět