Funkčnost El. Stahování oken
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Funkčnost El. Stahování oken
Mám rok 86 a elektrický okna jsou tam řešený pozoruhodně než u novějších typů. Vytáhnutí předních oken trvá velmi dlouho, jakoby se ten celý mechanizmus křížil. Dá se přehodit ten starý systém za nový? Nebo má někdo podobný zkušenosti? thx
- Spooky-0987
a) chce to jmeno a heslo 
b) ja mam plata a mam tam elektriku ala lanovody z chroma kupodivu to pasovalo uplne normalne a nikde nic nedre ani se nekrizi a to jaxem zjistil ma v jednech dverich i tu tyc/vyztuhu. Akorad je fakt ze kdyz je joo extra zima tak jsou pomaleji jak to je all zatuhlejsi

b) ja mam plata a mam tam elektriku ala lanovody z chroma kupodivu to pasovalo uplne normalne a nikde nic nedre ani se nekrizi a to jaxem zjistil ma v jednech dverich i tu tyc/vyztuhu. Akorad je fakt ze kdyz je joo extra zima tak jsou pomaleji jak to je all zatuhlejsi

e30/320i rv 88
A jaký je rok výroby tvého autaSpooky-0987 píše:a) chce to jmeno a heslo

- Spooky-0987
- Spooky-0987
- Spooky-0987
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Tak to moje stahování vypadá jako ta fotka toho stahování na kličku jsou tam dvě takový ráhna překřížený v kterých je uchycený to okénku, který bych asi jiný do kábria jentak nenašel. Co jsem měl předtím kupátko 87 tak tam byl takovej nějákej šnek mám tušení a fachalo to dobře.
Vždycky když to okno dojíždí nahorů tak posledních 15cm to jde stuha a to samí nazpátek. Možná že v kábriu je to trošku jiný než v kupé nebo 4dv.
Vždycky když to okno dojíždí nahorů tak posledních 15cm to jde stuha a to samí nazpátek. Možná že v kábriu je to trošku jiný než v kupé nebo 4dv.

No je možné že to tam někdo před tebou nabastlil a špatně udělal ty dvě díry a to okno se nějak kříží.Nebo zkus namazat sametky jestli se to nezlepší.Havran píše:Tak to moje stahování vypadá jako ta fotka toho stahování na kličku jsou tam dvě takový ráhna překřížený v kterých je uchycený to okénku, který bych asi jiný do kábria jentak nenašel. Co jsem měl předtím kupátko 87 tak tam byl takovej nějákej šnek mám tušení a fachalo to dobře.

U kabria mě zlobí okna přesně jako Havrana. Je to 3/88 a jsou tam origo křížové stahovačky. Všechno jsem vyčistil, promazal, zlepšení nepatrné. Asi by to chtělo nové ty sametky, nic jiného mě nenapadá. Jedna je asi za 550,- bez daně.
Ty sametky jsem promazávat nezkoušel, čím? Silikonem na gumová těsnění třeba? Je to řešení na chvíli, ale věděl bych, že mám koupit nové...
Ty sametky jsem promazávat nezkoušel, čím? Silikonem na gumová těsnění třeba? Je to řešení na chvíli, ale věděl bych, že mám koupit nové...
Zkusil bych ty stahovačky vyndat a ručně to okno vyzkoušet jak volně jezdí v těch sametkách popřípadě je vyndat a pořádně promazat silikonovým olejem.Když to nepomůže tak začít řešit stahovačkySplaš píše:U kabria mě zlobí okna přesně jako Havrana. Je to 3/88 a jsou tam origo křížové stahovačky. Všechno jsem vyčistil, promazal, zlepšení nepatrné. Asi by to chtělo nové ty sametky, nic jiného mě nenapadá. Jedna je asi za 550,- bez daně.