Nestartuje...
Nestartuje...
... pod dlouhem badani jsem zjistil, ze nejde beznzinove cerpadlo. Cerpadlo mam ovsem v poradku, ale porad to nejde (po pripojeni na baterku normalne funguje). Poradte mi nekdo. Jeste zkontroluju kabely, ale potom uz vubec nevim kam se zamerit. 

No tak jsem zkusil promerit draty a az k pojistce je to OK. Pojistka je taky v pohode.
To rele nevim jak zkontrolovat. Je tam nejaky specialni rele, nebo nejaky ktery spina kompletne elektriku. Po zapnuti klicku slysim jak rele cvaka.
Kam to potom ma jit z te pojistkove skrinky. Muzu to jeste nekde promerit?
Chtel bych se taky zeptat jak ta pumpa vlatne funguje. Predpokladam ze nefunguje porad, nebo ano? Cim je ovladana (spinana). Funguje hned po zapnuti klicku, nebo az pri startovani ...
Jinak je to 318iS rv90.
Prosim pmozte mi. Zitra potrebuju odjet a auto nejede a nejede.
To rele nevim jak zkontrolovat. Je tam nejaky specialni rele, nebo nejaky ktery spina kompletne elektriku. Po zapnuti klicku slysim jak rele cvaka.
Kam to potom ma jit z te pojistkove skrinky. Muzu to jeste nekde promerit?
Chtel bych se taky zeptat jak ta pumpa vlatne funguje. Predpokladam ze nefunguje porad, nebo ano? Cim je ovladana (spinana). Funguje hned po zapnuti klicku, nebo az pri startovani ...
Jinak je to 318iS rv90.
Prosim pmozte mi. Zitra potrebuju odjet a auto nejede a nejede.

- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Čerpadlo (M42) běží po zapnutí klíčku zhruba 4 sec. a pak až při startování a běhu motoru stále. Čerpadlo spíná řídící jednotka a po opakovaném zapnutí zapalování už čerpadlo něběží.Piskot píše:A bezi nepretrzite jiz od zapnuti klicku, nebo az kdyz zacnu startovat?
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
- Crazytony
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj mám 318is nestartuje nejdřív bylo v háji čerpadlo tak jsem tam dal trochu upravený s m20 ale stále nejede. Palivo jde až do vstřikovací lišty
jsou tam dvě hadičky palivo jde jen jednou hadičkou do tý lišty a při zkoušce jestli to bude stříkat to nestříkalo tak nevim. Prosím o radu co s tim
jsou tam dvě hadičky palivo jde jen jednou hadičkou do tý lišty a při zkoušce jestli to bude stříkat to nestříkalo tak nevim. Prosím o radu co s tim
Nejkrásnější pohled na svět je z BMW
325ic
325ic
nestříkalo jako odkuď vůbec nechapu jestli myslíš z hadice a nebo ze vstřiků jestli z hadice tak ti nejede pumpa nebo je zasraný palivový filtr a ze vstřiků to bude stříkat až budeš startovat motorCrazytony píše:Ahoj mám 318is nestartuje nejdřív bylo v háji čerpadlo tak jsem tam dal trochu upravený s m20 ale stále nejede. Palivo jde až do vstřikovací lišty
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost