Fuck Off Rez
Do vyslednyho laku bych taky nesel, bych u toho zesilel, kdyz by se mi to nevedlo, nicmene je dobry kdyz si to clovek aspon nahrubo pripravi pod lak, co mam zkusenosti, tak lakyrnici se stim moc neparaj- kaslou na zaklad, daj rovnou strikaci kit a podobne....Stepan píše:Feryt píše:No chtel bych kompletni peciuz me sere se s tim doma srat, utika mi prace a penize, raci nekomu zaplatim at to udela, ale CHCI za svoje prachy 100%tne odvedenou praci, takze az se rozhodnu nechat si udelat celolak, tak rovnou chci komplet odstrojit zvenku auto kazdou rez odstranik kazdou derku vyvarit zadelat a pak prejet lakem, kdyz to bude stat 50k, tak to bude stat 50k. Kdyz vic, tka vic, ale nahovno, je ze dneska uz nikomu neverim. Pac kazdej krade a podvadi. Takze to stejne dopadne, tak ze si to udelam sam, koupim nakou strikacku s kompresorem za 20k a barvu za 15k a striknu si to sam.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já bych do toho zas tak vehementně nešťoural![]()
Fakt vim co řikám
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
no mam dojem ze si to pletes s rezistinem ten je do dutin nebo jak se to volaZdrahy píše:Antirezin jen do dutin, ochrana proti vode a vsem takovymu bordelu, kdybys to dal na tve misto, nevim jak by nato chytl ten tmel atd... lepsi je obrousit co nejvicproste cele auto
zbrousis a zbydou ti jen okna