Čau, jde mi to jen na 4 rychlost jinak vůbec, čím to může být?
kde je relátko stěračů?
částěčně nefungujou stěrače
Re: částěčně nefungujou stěrače
to samý to dělá i měBajzík píše:Čau, jde mi to jen na 4 rychlost jinak vůbec, čím to může být?
kde je relátko stěračů?
je to kontaktem u rele R10 (to dlouhý) mě to stačí vyndat a zandat (trochu zatlačim) a je to, prostříkni kontakty v pojistkový skříňce a zkontroluj fast-ony (ty konektory, nebo taky ribbony) amělo by bejt po problémech
teda pokud ti to blbne jako mě
dočasný konec BMW 

nefungují
Také mám problém se stěrači.
Průběh problému:
Stěrače nešli vypnout a šli jen na 2 a 3 stupeň ( 1 stupeň fungoval jako 2hý,hučení motůrku) Motůrek ostřikovačů stále běžel. Vyřešil jsem to dočasně vyndáním kabelů k motorku ostřikovačů a vyndáním pojistky)
Zkontrolováno relátko K10 ->bez problémů
Stěrače si dělali co chtěli, bud šly na 2-3 stupeň a nešly vypnout, jindy bez problémů.
Teď mi praská pojistka pro stěrače (30ka)
nevím co s tím..nenašel jsem příčinu proč si stěrače dělají co chtějí a ted když při každém zapojení pojistka vyhoří.Jsem v koncích .
Prosím pomoc
Průběh problému:
Stěrače nešli vypnout a šli jen na 2 a 3 stupeň ( 1 stupeň fungoval jako 2hý,hučení motůrku) Motůrek ostřikovačů stále běžel. Vyřešil jsem to dočasně vyndáním kabelů k motorku ostřikovačů a vyndáním pojistky)
Stěrače si dělali co chtěli, bud šly na 2-3 stupeň a nešly vypnout, jindy bez problémů.
nevím co s tím..nenašel jsem příčinu proč si stěrače dělají co chtějí a ted když při každém zapojení pojistka vyhoří.Jsem v koncích .
Prosím pomoc

Re: nefungují
Vyndej relátko a odpoj motorek ostřikovačů, jestli ti pojistka praskne.mike14 píše:Také mám problém se stěrači.
Průběh problému:
Prosím pomoc
Pak zjisti, jestli ti praská když připojíš motorek ostřikovačů.
Pak si změř el. odpor (při odpojenym motorku ostřikovačů) na pinech 85, 15b, F1, F2 všecky proti kostře - mělo by tam být nekonečno.
vyřešeno
Problém vyřešen!
Vypálený kabel k motorku ostřikovačů ( špatně vedená kabeláž před chladičem -> pajzrák ten kdo to měl přede mnou :X )
Řešení : nahrazení novým kabelem a správně vedená kabeláž)
Relátko K10 -> napečená jiskra ve spojích na desce
řešení : elektrikáře co mi kontroloval relé K10 jsem nakopal do míst kde slunko nesvítí

Vypálený kabel k motorku ostřikovačů ( špatně vedená kabeláž před chladičem -> pajzrák ten kdo to měl přede mnou :X )
Řešení : nahrazení novým kabelem a správně vedená kabeláž)
Relátko K10 -> napečená jiskra ve spojích na desce
řešení : elektrikáře co mi kontroloval relé K10 jsem nakopal do míst kde slunko nesvítí