e34 tour plynové vzpěry zadního skla
e34 tour plynové vzpěry zadního skla
Už jste to někdo měnil? Asi pěkná gynekologie, co jsem tak koukal...
díl. č.1
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=41&fg=60
díl. č.1
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=41&fg=60
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
Právě! Přesně takhle jsem to viděl taky a myslel jsem si podle obrázků, že ten píst je tam akorát nasunutý v nějakém sedle a že jde normálně vytáhnout ven po odjištění té segrovky, v čemž takovou tragedii osobně neshledávám. Ale pokud se musí rozebírat i interiér, tak na to asi seru...paveld píše:Už nevim v jakym manuálu, ale dočetl jsem se, že je na to nějakej origo vyndavák, který se na ten pístek pouze nasune, na konci ho to odhákne a celý se pomocí toho vysune ven. Ještě ale vědět, jak přesně ten vyndavák má vypadat...
Stany, ty fotky toho uchyení vzpěry na straně pod tapecem by se hodily a byl bych za ně rád Přecejenom pořád nemám nějak představu, jak to tam drží. Díky
No smoke, no fun...
Tak celkem pohoda, ale něž jsem vyvinul systém... oddeklovat strop je třeba, tam je šroub, na kterém je čep, ten se vyšroubuje a pístek je volný. Dále háčkem sundat ségrovku a pístek sundat. Našroubovat zpět šroub s čepem. Přendat gumu kolem pístku na nový, zasunout do díry, nasadit kulaté oko na čep a pak dlouhým silným šroubovákem zatlačit na konec písku hluboko ve střeše, až se nacvakne na čep na šroub. Nasadit ségrovku a hotovo...
tel. 777595357
waau, objednavam pisty a stavim se za tebou..... uz me to nedrzici sklo irituje 4 roky
bych rovnou moh pouzit tuhle akci jako zaminku pro instalaci zadniho skla s 3. brzdovym svetlem, co mam uz 2 roky ve sklepě....
jo pro znalý, jak se vymenujou zarovky v tom 3. brzdovym v E34 tour? nechce se mi pouzivat sílu, nejsem luk skywalker.
bych rovnou moh pouzit tuhle akci jako zaminku pro instalaci zadniho skla s 3. brzdovym svetlem, co mam uz 2 roky ve sklepě....
jo pro znalý, jak se vymenujou zarovky v tom 3. brzdovym v E34 tour? nechce se mi pouzivat sílu, nejsem luk skywalker.
E34 525iT. ale je to nekonecnej pribeh. sekery koupeny, hura na renovaci, opraveno, jde se lakovat. M50B30TU stroker v pozvolné výrobě...