Vadná visco...?
Sám u sebe.james1991 píše:Uz nevim kde hledat chybu..
Už jsem ti řekl - odzkoušej řádně funkci viscospojky. Dokonce tuším, že to bylo před tím, než jsi koupil jinou.
.
Naposledy upravil(a) Venca dne 08. 01. 2014 14:54, celkem upraveno 1 x.
Po pár otáčkách ne, to trvá z úplně studenýho stavu delší dobu, než minutu.Chvalda 318iS píše:Míšánek: Do unášení se utrhne takřka hned, po pár otáčkách. Jinak asi fakt záleží na klimatu v motoru. Jelikož je visca napojená na vodní pumpu, která je přidělaná na bloku, tak podle mého dochází i k ohřevu od hřídelky vodní pumpy.
Ohřev od náboje se prakticky neprojeví, těleso spojky se ohřívá od proudícího vzduchu z chladiče.
.
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Tak pod dnešní jízdě se šicím strojem, s hučicí viscou a.k.a. s dvanáctiválcem naštval a hned po příjezdu dom sem vyhodil starou viscu s vertulí a samou nas*aností tam našrouboval viscu z M42B18 s 11ti listou vrtulí namísto původní M40kový 8mi listový, jel to projet a byl pokoj...takže i nová visca může být v háji, kor polská..
A ta z M42, cos tam namontoval, funguje?james1991 píše:Tak pod dnešní jízdě se šicím strojem, s hučicí viscou a.k.a. s dvanáctiválcem naštval a hned po příjezdu dom sem vyhodil starou viscu s vertulí a samou nas*aností tam našrouboval viscu z M42B18 s 11ti listou vrtulí namísto původní M40kový 8mi listový, jel to projet a byl pokoj...takže i nová visca může být v háji, kor polská..
.