Potřeboval bych poradit od někoho znalého. Kamarád má E30 M20B20 a má asi po převodovce. Já mám doma díly z IXa 2,5. Šla by převodovka z 2,5 ma 2,0. Kvůli převodům? jakou tak má cenu?
Děkuji
Záměna převodovek
Záměna převodovek
E46 330xD Touring Titansilber ,ex BMW E38 728i Oxfordgrunn ,exBMW E30 325i MtechII Lachssilber ,ex BMW E34 Touring 525 TDS Arktissilber
VW Sharan II 1,9TDI PD Tornadorot
VW Sharan II 1,9TDI PD Tornadorot
Záměna převodovek
Cauko, sorry za OT,ale ja by som mal tiez dotaz: ktora,respektivne z akej motorizacie je prevodovka s najdlhsim prevodom?Potrebujem co najdlhsi prevod na 2.5 ix a chcem to riesit prevodovkou,nakolko nemozem zohnat dlhsie diferaky a je to financne vyhodnejsie.Diky.
E30 328iX Touring ....Project ,,X''
Re: Záměna převodovek
Nevyřešíš.Sylver píše:Cauko, sorry za OT,ale ja by som mal tiez dotaz: ktora,respektivne z akej motorizacie je prevodovka s najdlhsim prevodom?Potrebujem co najdlhsi prevod na 2.5 ix a chcem to riesit prevodovkou,nakolko nemozem zohnat dlhsie diferaky a je to financne vyhodnejsie.Diky.
Čtyřka je přímej záběr a pětka rychloběh 0,81.
Automat 4-kvalt má čtyřku 0,73.
Nic rychlejšího na E30 není.
Sežeň si rychlejší diferák.
.
Záměna převodovek
Hmmm, toho som sa obaval
Najvacsi problem je zohnat zadny svor 3.64 a k tomu predny + zaplatit ho
nakolko to neni lacna sranda.
Ale aj tak dik za radu.

Najvacsi problem je zohnat zadny svor 3.64 a k tomu predny + zaplatit ho

Ale aj tak dik za radu.
zapomeň, přední diferák je prostě danej, za rozumný prachy nic neuklohníš. možná tak 3,38 z 525ix, ale pochybuju, ze to bude pasovat. a hlavne 3,38 uz je na tricu fakt moc, vim jak se chovala s 3,64.
E34 525iT. ale je to nekonecnej pribeh. sekery koupeny, hura na renovaci, opraveno, jde se lakovat. M50B30TU stroker v pozvolné výrobě...
Záměna převodovek
Ja viem, ze predny je dany a ked chcem menit dif.,tak musim predok aj zadok v rovnakom prevodovom pomere.A ako sa chovala E30 s 3,64?Skusto popisat podrobnejsie a najlepsie do sz,nech nerobime zbytocne OT.Dikypragdejf píše:zapomeň, přední diferák je prostě danej, za rozumný prachy nic neuklohníš. možná tak 3,38 z 525ix, ale pochybuju, ze to bude pasovat. a hlavne 3,38 uz je na tricu fakt moc, vim jak se chovala s 3,64.