zasekly zamek rizeni
zasekly zamek rizeni
Dneska jsem potreboval sundat volant tak jsem za nej asi 3x porval ale jaksi jsem zapomnel ze se musi uvolnit zamek rizeni.no a ted mi nejde vubec otocit klickem v zamku rizeni a volant nejde sundat.asi se tam neco ohnulo.prosim vas poradte jak to ma rozebrat protoze kdyz nesundam volant tak nejdou sundat ani ty plasty okolo.musim menit celou spinacku nebo se da vymenit i samostatne zamek rizeni?
No ty plasty okolo se daji rozstipat, jejich cena je miziva... Pak se tam mrkni zespoda, je tam takovej vystupek (nevim jakej, mam pocit ze celej ten kus, na kterym je, je litinovej).. Ten odvrtat a pak muzes tu kostku soupnout tak, ze mas permanentne odemcenej volant. Pak to komplet sezen na vrakaci a nabouchej zpatky funkcni.
Ja to resil nekdy koncem zimy, kdyz mi odesel zamek ve spinacce. Teda ja... mne se to stalo na docela blbym miste, takze servis + tisicere diky DCmu.
Ja to resil nekdy koncem zimy, kdyz mi odesel zamek ve spinacce. Teda ja... mne se to stalo na docela blbym miste, takze servis + tisicere diky DCmu.
E39 535i sedan
No jde o to, kde je problem... Mne se kousl celej zamek, a kdyz jsem drzel klic fakt na krev, tak slo volantem otocit, ale sundat nesel. Jde taky o to, jakej ma volant, jestli origo, nebo nejakej jinej s jinou nabou. Ona ta kostka kdyz kousek zajede, tak muze volant pustit pro otaceni, ale sundat proste nejde, protoze vystupek na nabe je vetsi nez ty drazky. Ale moc nam nepopsal zavadu, takze tezko rict.
E39 535i sedan