gumova zaslepka u automatu

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
lucky325i

gumova zaslepka u automatu

Příspěvek od lucky325i » 27. 07. 2011 01:38

Zacal me tect olej z automatu. zitra to musim opravit.. (0.5l denne) tece to z te gumove zaslepky co je u rourky na mereni hladiny oleje. Nema nekdo paru o tom jestli musi ven vana nebo to lze je protlacit dovnitr a dat zvenku novou?

Na co to tam vubec je??? v ETK sem to nenasel ze by to tam nekde bylo.. :( tak doufam ze tam nekdo kdysi neudelal diru a nedal tam jen spunt. :roll:
Manželka homosexuála s pláčem vypráví:
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."

lucky325i

Příspěvek od lucky325i » 27. 07. 2011 23:31

tak AMERICKA lenost nezna hranice... :evil: pro prozkoumani asi 10 olej. van na bawech sem zjistil ze nektery maji jeden nebo az tri spunty... :shock: tak sem jednu sundal a zjistil ze ty debilni kreteni misto aby vyndali vypustak tak proste proseknou vanu necim kulatym a potom tam hodi gumovej spunt... :evil: premyslim jestli vubec bude mozne sehnat zdravou vanu... ani jedno auto nebylo OK. na obrazku jsou videt dve diry jedna u merky na olej a druha na druhe strane... takze sem si vyndal spunt a nacpal ho misto toho co sem tam mel kde me to teklo... :(

Obrázek

no a kdyz uz hazim foto tak jedna takova E32 co si nekdo delal topinky na motoru. .....

Obrázek
Manželka homosexuála s pláčem vypráví:
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."

Odpovědět