Servo- teče z řízení
Servo- teče z řízení
Prosím poraďte, teče mi olej ze serva zkrz řízení odkud vytejká z toho gufera co je pod prachovkou u čepu, kámoš řikal že se dá koupit jenom sada těch těsnění a ta vyjde na dost a pak taky si nejsem jistej že bych to složil zpátky dobře, má cenu se tim zabejvat a repasovat to nebo mam kkoupit prostě jiný a vyměnit, už ho sice shánim aleco kdyby to bylo jednodušší a hlavně levnější, předem diky
Sada = cca. 1 700, tu ti muzu prodat.
Kusove je problem, neb vetsina gufer jsou atyp rozmery a navic by to stejne nemelo smysl.
Pokud nema rizeni vule, nebo neni hreben vozvejkanej od inzenyra se sikovkama, tak to ma smysl.
Jinak pokud bys chtel misto repase radsi vymenovat, kamos prodava nejaky veci z auta borenyho na zadek, takze rizeni by mel mit zdravy.
Kusove je problem, neb vetsina gufer jsou atyp rozmery a navic by to stejne nemelo smysl.
Pokud nema rizeni vule, nebo neni hreben vozvejkanej od inzenyra se sikovkama, tak to ma smysl.
Jinak pokud bys chtel misto repase radsi vymenovat, kamos prodava nejaky veci z auta borenyho na zadek, takze rizeni by mel mit zdravy.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
tak shanej rizeni z E36. Pasuje tam a ma strmejsi prevod, rychleji zataci. Konkretni info o zastavbe je zde: Lenkgetriebe E36 im E30.Jirka325 píše:... Jinak pokud bys chtel misto repase radsi vymenovat ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Mám ho v autě a můžu potvrdit, lepší reakce na otočení volantu a prostě se tolik nenadřeš. Co se týče ceny vyjde to skoro nastejno a máš větší šanci sehnat řízení z E36 v dobrým stavu než z E30.Mao píše:Sám přemýšlím o té variantě á la Francis....totiž řízení z E36
Jen by mne zajímalo na kolik taková sranda může přijít...
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
adam320: az se neco dozvim, poslu ti SZ, nebo mi dej mail, kdyz se dozvis neco o tom 36tkovym, taktez mi posli SZ, nebo mail na bmw@chipnet.cz
Takze v principu fungovani je to naprosto to samy, takze nevidim duvod, pokud tam nebudou dva zminovany problemy - prilis velka vule, ktera je neprijemna a muze vycochtat gufera, nebo mechanicky poskozeni hrebenu, ktery zpusobi mechanicky poskozeni gufer, tak nevidim problem, proc by melo byt servo z E30 "problematicky"
No ja bych to zrovna tak tragicky nevidel - jaky jsou rozdily mezi E30 a E36 rizenim ? Ja bych rek ze zhruba tyhle: strmejsi ozubeni, jinak resenej pritlak mezi hrebenem a pastorkem, vyvody na hadice v jinych mistech, vetsi prumer a jina roztec drzaku. To je zhruba tak vsechno podstatny.Mao píše:Servo na E30 je problematický, chčijou snad všechny...Když to teď zrepasuješ ( nebo necháš zrepasovat ) tak to budeš za rok dělat znova
Sám přemýšlím o té variantě á la Francis....totiž řízení z E36
Jen by mne zajímalo na kolik taková sranda může přijít...
Takze v principu fungovani je to naprosto to samy, takze nevidim duvod, pokud tam nebudou dva zminovany problemy - prilis velka vule, ktera je neprijemna a muze vycochtat gufera, nebo mechanicky poskozeni hrebenu, ktery zpusobi mechanicky poskozeni gufer, tak nevidim problem, proc by melo byt servo z E30 "problematicky"
Nez mu zavolam, muzes mi rict jak to probiha? Musim mu prinest vymontovany rizeni a nebo dovezt celou karu? Dik.DC píše:anebo zkus kontaktovat tohodle cloveka -> 603 956 528 <- dostal jsem na něj kontakt na vrakovišti Lopuchová - dělá repase servo řízení vcelku levně
BMW 318i -> 318iS -> Mercedes E250D -> BMW E46 330xD
ja jsem to nedelal u nej - mam jen reference z Lopuchový...Feryt píše:Nez mu zavolam, muzes mi rict jak to probiha? Musim mu prinest vymontovany rizeni a nebo dovezt celou karu? Dik.DC píše:anebo zkus kontaktovat tohodle cloveka -> 603 956 528 <- dostal jsem na něj kontakt na vrakovišti Lopuchová - dělá repase servo řízení vcelku levně
už je to docela dlouho, ale myslim, že mi řikali vymontovaný...
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry