Dík

Já si řikal,že ten bude někde jinde.Ok,dík,tak to nebudu řešit, jestli to nemá vliv na funkci živočichářeaula píše:Snímač otáček to není. Ten je u řemenice vepředu. Toto je tam jen kvůli diagnostice, nejspíš to tam ani nedáš, to tam je z výroby.
motor chodí podle mě v poho,ale nemam srovnání no.zkusim ho tam nějak napasovat a uvidímeMax-Max píše:no, ten kabel neni jen pro diagnostiku, je potrebnej pro rizeni vstrikovani... pokud ho tam nedas, motor pujde, ale ne uplne na 100%...
kdysi tady probehla velika diskuze, tehdy sme jeste nevedeli co a jak... avsak ten kabel je potrebnej pro semi-sekvencni vstrikovani ktere M20/M40 pouziva
Origo ano, druhovyroby jsou dva typy - lacne smejdy bez indukcniho cidla nebo kvalita, ktera je bud uz spolu s cidlem nebo je 6-tej (4-tej) kabel rozebranej bez civky a civku si technik prohodi sam a pak smontuje. Kupr Tesla Blatna dodava rozebiraci.Atti píše:
myslim,že je to celistvý bez možnosti rozdělání, ten kabel od rozdělovače
protikus ma ve hlavnim svazku motorove elektriky, u e30 R6 je pod diagnostickou zasuvkou (2 stejne konektory, casto se pletou pri zapojovani a pak nejede motor, protoze ten druhej tvarove stejnej je od cidla kliky ktera ridi jiskru )Míšánek píše:Jenom dotaz, který tady možná byl už zodpovězen v jiném tématu, jenom jsem líný si to dohledat, když se to řeší tady - kam by měl být ten kabel od té cívky zapojený?
No Tesla si to evidentne nemysli http://www.tesla-blatna.cz/cs/zapalovac ... 23#resultsAtti píše: Myslim,že je na kabelu z cívky a ne na válci.
takže u novějších m20? m20 s čidlama na setrváku to maj úplně mimo?Max-Max píše:no, ten kabel neni jen pro diagnostiku, je potrebnej pro rizeni vstrikovani... pokud ho tam nedas, motor pujde, ale ne uplne na 100%...
kdysi tady probehla velika diskuze, tehdy sme jeste nevedeli co a jak... avsak ten kabel je potrebnej pro semi-sekvencni vstrikovani ktere M20/M40 pouziva
To co jsem popisoval jsou informace z motoru jen o generaci novejsi a to M50 a M60. Mam ty prubehy a casove vztahy i osobne overene na vicekanalovem digitalnim osciloskopu.Venca píše:Bylo by dobrý, kdyby někdo dohledal, kam vůbec vodiče od toho snímače na kabelu vedou.
Já tu možnost bohužel nemám.
Pochybuju o tom, že informace sejmutá tímto čidlem je nějak důležitá.
.