Benzin. pumpa
Benzin. pumpa
Mam problem na plastaku my odesla benz. pumpa tak po rozprave s mechanikem jsme koupili univerzalni pumpu nad nadrz a ted problem kdyz chci nastartovat tak motor naskoci tak na potreti a kdyz chcipa tak jednou nebo dvakrat bliknou vystrazny blinkry(i kdyz pumpa bezi na jinej zdroj elektriky)kdyz vratim puvodni pumpu(ktera po domluve chvilkama bezi)tak motor naskoci a jde bez problemu.Ta nova pumpa je podle mne v poradku(natlaci benzin bez problemu) Tak nevim Dekuji kazdemu za radu nebo kde hledat problem.Jo a imobilizer asi na 95% nejni.

- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Benzin. pumpa
A co těch 5%, nepříjde ti divný že blikaj zrovna varovný blikače?Standa píše:...imobilizer asi na 95% nejni.![]()
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jo a ještě něco, za tu univerzální pumpu bych tebe a hlavně toho tvýho mechanika nakopal do zadku, proč nekoupíš tu co tam patří, nemusel bys teď vymejšlet hovadiny a řešit blbosti. To byla ta finační úspora tak veliká že se ti vyplatí něco bastlit. Jak by řekl Jirka 325 tohle je hanobení značky.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
No ale kdyz se tam vrati ta origo a spravne se nan ni zabouchaHanis píše:A co těch 5%, nepříjde ti divný že blikaj zrovna varovný blikače?Standa píše:...imobilizer asi na 95% nejni.![]()
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Je vymenene cerpadlo napajene ze stejneho kabelu jako puvodni nebo odjinud? Ma vymenene cerpadlo stejny prikon, stejny odber proudu?Standa píše:... je my divne ze by vymena pumpy ktera dopredu tlaci to same co ta puvodni melo myt vliv na imobilizer(alarm nebo central)
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Tak tak, Francis trafil klinec po hlavicke. Ja by som to tipol na tych zvysnych 5% na imobilizer a HLAVNE DAJ PREC TU HOVADINU A DAJ TAM ORIGO. Skusal si napriklad ci ma dostatocny tlak paliva a ci stiha davat mnozstvo aj pri plnom kotli?Francis píše:Je vymenene cerpadlo napajene ze stejneho kabelu jako puvodni nebo odjinud? Ma vymenene cerpadlo stejny prikon, stejny odber proudu?Standa píše:... je my divne ze by vymena pumpy ktera dopredu tlaci to same co ta puvodni melo myt vliv na imobilizer(alarm nebo central)
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220