odvodnění šíbru-jinak?
odvodnění šíbru-jinak?
dneska sem pri dobrušování kastle bádal kam vede hadice na vodu od šíbru co sou v A sloupku a z hrůzou zjistil že končej v prahu, otázka zní, vzhledem k tomu že prahy sou ted nový, napadlo mě vyvrtat díru směrem ke kolu a hadici vyvést do podběhu, co vy nato?
E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
Re: odvodnění šíbru-jinak?
ZdravímApple324D píše:dneska sem pri dobrušování kastle bádal kam vede hadice na vodu od šíbru co sou v A sloupku a z hrůzou zjistil že končej v prahu, otázka zní, vzhledem k tomu že prahy sou ted nový, napadlo mě vyvrtat díru směrem ke kolu a hadici vyvést do podběhu, co vy nato?
přesně tohle jsem udělal...mám dojem,že nad dveřním konektorem jsem vyvrtal cca20mm velký otvor aby tam prošla i vložka ve které bude ta hadice od šíbru.Je tam slabý plech,takže to bylo relativně snadný...
Jen pak dořeším,kam hadici ukončím,aby netekla voda do podběhu-prahu.V místě pro hever to bylo hrozně zrezlý,takže korozi nechci napomáhat,že tam přivedu vodu.Asi udělám otvor do plastového podběhu a poteče voda po plastu....
BMW - srdeční záležitost
přesně tak sem to měl na mysli, nevim co inženýři chlastali že to tak udělali, v těch místech byly veškerý plechy KO, takže jdu vrtat 

E30...a sny se plní
tak to joeuromen píše:to sou ale zadní odtoky ze šíbru.. ty přední opravdu končí kde kluci říkajtom@s píše:Rek bych ze ta hadice vede prahem, kufrem a konci v kapse pod zadnim naraznikem. Kdyz sundas bocni tapeci v kufru a posvitis si za ten lem tak by jsi ji tam mel najit

- Ropák
- E30.cz mecenáš
- Kontaktovat uživatele:
Re: odvodnění šíbru-jinak?
Do prahů teče voda normálně, i odtejká. Hlavně pořádně vylej dutiny voskem.Apple324D píše:sem bádal kam vede hadice na vodu od šíbru co sou v A sloupku a z hrůzou zjistil že končej v prahu, otázka zní, vzhledem k tomu že prahy sou ted nový, napadlo mě vyvrtat díru směrem ke kolu a hadici vyvést do podběhu
Nemám třícu 

Někde jsem slyšel,že je nejlepší volba je smíchat fritovací olej(nepoužitý) s voskem na dutiny...Olej vzlíná i do koroze a tu zpomalý..
Obyč motorový olej údajně nemá takové antikorozní účinky..
Máte někdo praktickou dlouhodobou zkušenost?
Také mě za nedlouho čeká důkladné ošetření všech dutin...
Obyč motorový olej údajně nemá takové antikorozní účinky..
Máte někdo praktickou dlouhodobou zkušenost?
Také mě za nedlouho čeká důkladné ošetření všech dutin...
BMW - srdeční záležitost