hydroštely
hydroštely
Ahoj, dá zjistit, který hydroštel je špatný, když je v háji jen jeden?????
Re: hydroštely
Vymen vsechny, stejne za chvili zacne klepat dalsi...Badliner píše:Ahoj, dá zjistit, který hydroštel je špatný, když je v háji jen jeden?????

No esli ma 2kila, tak bude vacka uz dost "jeta" at chces nebo nechces. U M40 je vacka kamen urazu.Badliner píše:No přesný stav nevím nějaké opotřebení už tam bude, auto ma nalítano kolem 200000.Ace píše:A jsou vahadla a vacka ok?
Na kolik by přisla případná výměna?Vyplatí se to vůbec?????
Vacka se da sehnat Ruville od Stangla za cca. 5tisic MOC s DPH. Ja jsem schopen jit dost niz, kupuju ve velkym.
Urcite se to vyplati, motor jde jako novej. Ale musis vymenit i 8ks vahadel, jinak nema cenu davat novou vacku.

To je kolik??????Abych rek pravdu pomalu pokuju po nejake 530D v kombi,takze se mi moc nechce investovat hodne....navic je mozne je tak vacka uz menena, prootze je to dotazeny z D v cca 180000 a bylo to dobre udrzovaneAce píše:No esli ma 2kila, tak bude vacka uz dost "jeta" at chces nebo nechces. U M40 je vacka kamen urazu.Badliner píše:No přesný stav nevím nějaké opotřebení už tam bude, auto ma nalítano kolem 200000.Ace píše:A jsou vahadla a vacka ok?
Vacka se da sehnat Ruville od Stangla za cca. 5tisic MOC s DPH. Ja jsem schopen jit dost niz, kupuju ve velkym.
Urcite se to vyplati, motor jde jako novej. Ale musis vymenit i 8ks vahadel, jinak nema cenu davat novou vacku.
4100,- za vačku (Ruville) a 600,- Kč/ks vahadlo Ruville...Anonymous píše:To je kolik??????Abych rek pravdu pomalu pokuju po nejake 530D v kombi,takze se mi moc nechce investovat hodne....navic je mozne je tak vacka uz menena, prootze je to dotazeny z D v cca 180000 a bylo to dobre udrzovaneAce píše:No esli ma 2kila, tak bude vacka uz dost "jeta" at chces nebo nechces. U M40 je vacka kamen urazu.Badliner píše: No přesný stav nevím nějaké opotřebení už tam bude, auto ma nalítano kolem 200000.