Je to křivý, čím to ?
Je to křivý, čím to ?
když se kouknu na zadek, tak je levá strana níž než pravá. Při porovnání kol od blatníku cca 2cm rozdíl. Chci to dát do cajku.
Pružinou to není a tlumičem taky. Máte někdo tušení?
Pružinou to není a tlumičem taky. Máte někdo tušení?
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nejsou pruziny praskle mohou byt nestejne, chtelo by to obe soucasne demontovat a porovnat delku.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- thomas_a_anderson
No, jestli to nebude tím, že většinou jezdíš jen sám, sedíš na levý straně a auto je prostě na tý levý straně víc unavený. Pružiny když vytáhneš, budou vypadat stejně, ale ta levá prostě už nemá takovou sílu. I když je fakt, že by se to srovnalo s nasazením novejch pružin... Tak nevím,
...modrá <b>byla</b> dobrá...
Ty pružiny už sem měnit zkoušel a je to stejný. Ten tlumič mě taky napad ale s tlumičema se měnit asi nebudu, to se mě fakt nechce. Jestli to je normální chování E30 tak to ji brzo hodim do šrotu, protože to vypadá tak hnusně že mě to až s..e.
Souhlasim s GeRoxem, že to bude nějakou ranou, ale co se pohnulo ? Mohli by to dělat nějaký silenbloky, nebo uložení toho kola? Asi jo? Nebo se pletu?
Kdybyste na to někdo přišel, tak vám za tu radu snad aj zaplatim zlatem.
Dik.
Souhlasim s GeRoxem, že to bude nějakou ranou, ale co se pohnulo ? Mohli by to dělat nějaký silenbloky, nebo uložení toho kola? Asi jo? Nebo se pletu?
Kdybyste na to někdo přišel, tak vám za tu radu snad aj zaplatim zlatem.
Dik.
Oblibene tema, silentbloky ... tentokrat na ramenech. Na kombajnu jsem je mel pekne unavene a zevnitr vychozene v tom ulozeni, ale na obou stranach cca stejne. Auto i na dobrych pruzinach bylo docela rozplacnute. Na zadni naprave je toho dost co muze byt uz v haji a kdyz se ty nepresnosti pekne nascitaji tak je vymalovano.
Steve píše:Ty pružiny už sem měnit zkoušel a je to stejný. Ten tlumič mě taky napad ale s tlumičema se měnit asi nebudu, to se mě fakt nechce.